Dolar 34,1509
%0.04
Euro 37,9971
%0.22
Altın 2.896,040
%0.37
Bist-100 9.888,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun eşi İzmir Körfezi turu yaptı

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun eşi İzmir Körfezi turu yaptı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Anneler Günü dolayısıyla üç gün sürecek İzmir ziyaretinde, vapurla körfez turu yaptı. Kılıçdaroğlu’nun ilk gün programlarına ilçe belediye başkanlarının eşlerinin...

  • Ege Postası
  • 10.05.2013 - 16:49
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Anneler Günü dolayısıyla üç gün sürecek İzmir ziyaretinde, vapurla körfez turu yaptı. Kılıçdaroğlu’nun ilk gün programlarına ilçe belediye başkanlarının eşlerinin eşlik etmemesi dikkat çekti. CHP İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku, akşam yemeğinde Kılıçdaroğlu’nun, CHP’li yöneticilerin eşleriyle biraraya geleceğini söyledi.

Selvi Kılıçdaroğlu için Buca Gölet'te kahvaltı düzenlendi. Daha sonra körfez turu için Konak Vapur İskelesi’ne giden Kılıçdaroğlu, burada CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen teatral gösteriyi seyretti. Ardından "Bergama" vapuruyla İzmir Körfezi'nde dolaşan Kılıçdaroğlu, gazetecilerin sorularını da cevapladı. İzmir’in kadınlarının her zaman mücadeleci, çalışkan ve ne istediğini bilen kişiler olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, İzmir’de neden kadın belediye başkanı olmadığı sorusuna, “Olmasını çok istiyorum, doğal olarak.” şeklinde cevap verdi. Selvi Kılıçdaroğlu, akrabalarının bulunduğu İzmir’e emekli olduktan sonra yerleşmeyi düşünüp düşünmediği sorusuna karşılık ise, "Henüz belli değil." dedi. Körfez turuna katılan partili kadınlar da gönüllerince eğlendi. Daha sonra Kılıçdaroğlu, CHP İl Başkanı Ali Engin’i ziyaret etti. Burada, "CHP Yanınızda" sloganıyla düzenlenen mavi kapak toplama kampanyasında, 327 kg. ile en çok toplayan Karabağlar, Menemen ve Çeşme ilçe teşkilatlarının üyelerine plaket verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.