Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Karabağ: 'Gözdağı vermek istemiş olabilirler'

Başkan Karabağ: 'Gözdağı vermek istemiş olabilirler'

Yerel seçim öncesi sonucu merakla beklenen ilçelerden biri olan Bayraklı'da şok bir gelişme yaşandı. Yeniden adaylığını açıklayan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın makam aracı kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

  • Ege Postası
  • 03.09.2013 - 15:34
EGE POSTASI / Haber servisi- Gece vakti silah sesleri duyduğunu ancak dışarı çıkıp bakmadığını dile getiren Başkan Karabağ 'gözdağı vermek isteyenler olmuş olabilir' diye endişesini dile getirdi. Kuşkulandığı isimler olduğunu ve bunları Emniyet güçlerine bildirdiğini vurgulayan Başkan Karabağ 'Bayraklı kolay bir yer değil' hatırlatmasına bulundu. Başkan Karabağ şunları söyledi.



NASIL OLSA KAMERA KAYITLARI VAR

'Gece 4-5 el ateş sesi duyduk ama bu havaya sıkılan bir ateş gibi düşündüğümüz için inip arabaya falan bakmadık. Nasıl olsa kamera kayıtları var diye. Sabah çocuklar beni almaya geldiklerinde arabanın kurşunlandığını gördüler, emniyete haber verdik . Muhtemel bu işi yapabilecekler konusunda tartışıldı, emniyet onun üzerinde çalışıyor kAmera kayıtları inceleniyor. Bu bizim olmadığımız saatlerde olan bir hadise göz dağı vermek isteyenlerin yaptığı bir iş olabilir.



KİMDEN ŞÜPHELENİYOR'

Muhtemeller var. Onları da Emniyet'e söyledik,onlar da üzerinde çalışıyor. Kimseyi şimdiden zan altında bırakmakta doğru değil. Ama bizim bölge, böyle bir yer Bayraklı. Bayraklı kolay bir yer değil.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.