Dolar 34,2063
%0
Euro 37,8183
%0.12
Altın 2.917,000
%-0.43
Bist-100 9.013,00
%-3.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Özgan’dan Ramazan ayı mesajı

Başkan Özgan’dan Ramazan ayı mesajı

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Ramazan ayı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.         Ramazan ayının önemine değinen Özgan, ‘‘İnsanların; kalpten bir inanış ile idrak ettiği takdirde,...

  • Ege Postası
  • 08.07.2013 - 15:17
Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, Ramazan ayı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

        Ramazan ayının önemine değinen Özgan, ‘‘İnsanların; kalpten bir inanış ile idrak ettiği takdirde, sonsuz bir manevi doyuma ulaşması muhtemel olan, en nadide günlerin yaşanacağı, kalplerin ve gönüllerin temizlenip arınacağı, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan 11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayına ulaşmış bulunuyoruz. Tüm insanlığın; bu eşsiz mağfiret ayını layığı ile idrak ederek tüm bedenlerinde hissetmesi ve bu ayın vereceği eşsiz hazzı, sağlık ve mutluluk içerisinde yaşamalarını diliyorum. Bu vesileyle başta Kozanlı hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam aleminin bu mübarek Ramazan aylarını kutluyor; bu ayın sağlık, mutluluk, barış ve kardeşlik içerisinde geçmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.’’ dedi.

        "Tüm İslam aleminin birliği için dua edelim." diyen Başkan Özgan, Ramazan ayı boyunca iftar programlarında vatandaşlarla bir araya geleceklerini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.