Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Selvitopu, yağmur çamur demeden çalışmalarını sürdürüyor

Başkan Selvitopu, yağmur çamur demeden çalışmalarını sürdürüyor

Karabağlar’ı açık, şeffaf ve katılımcı anlayışla yöneten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, vakit buldukça esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Selvitopu en son Günaltay mahallesi'ni ziyaret etti. Aşırı yağan yağmura rağmen yağmurluk giyerek mahalleyi dolaşan Selvitopu, daha sonra esnaf ve vatandaşlarla biraraya geldi.

  • Ege Postası
  • 27.10.2015 - 09:56
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun, Günaltay mahallesi ziyareti pazaryerinde başladı. Başkan Selvitopu’nu karşılarında gören esnaf, pazar ziyareti sırasında başkana çeşitli ikramlarda bulunurken, birlikte bol bol fotoğraf çektirdiler. Başkan daha sonra Günaltay Mahalle Muhtarı Hasan Metin ile mahalleyi dolaşarak bilgi aldı.

Aşırı yağmura rağmen sarı renkte yağmurluk giyerek mahalleyi dolaşmaya devam eden Başkan Selvitopu, daha sonra esnaf ve vatandaşlarla buluşarak birlikte çay içti.

Karabağlar halkı için daha güzel ve yaşanacak bir ilçe yaratmayı hedeflediklerinin altını çizen Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yaptıkları projelerde, halkın fikirlerini alıp, katılımcı bir anlayışla Karabağlar’ı yönetmeye devam edeceklerini belirtti. Diğer mahallelere de ziyaretlerde bulunarak halkla ve esnafla iç içe olmaya devam edeceğini ifade eden Selvitopu’na  esnaf ve vatandaşlar da mahallelerine verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.