Dolar 34,1475
%0.03
Euro 37,9854
%0.19
Altın 2.888,030
%0.09
Bist-100 9.888,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkanlardan kamp raporu!

Başkanlardan kamp raporu!

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı il ve ilçe başkanları teşkilat içi eğitim programı kapsamında iki gün süren Kızılcahamam kampının çok verimli geçtiğini söyleyen AK Parti İzmir ilçe başkanları kampı Ege Postası’na değerlendirdi.

  • Ege Postası
  • 01.05.2013 - 13:47
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından organize edilen ve partinin tüm il ve ilçe başkanlarının katıldığı Kızılcahamam kampı sona ererken İzmirli ilçe başkanları kentte mutlu döndü. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı il ve ilçe başkanları teşkilat içi eğitim programı kapsamında iki gün süren Kızılcahamam kampının çok verimli geçtiğini söyleyen başkanlar kampı Ege Postası’na değerlendirdi.

Bornova İlçe Başkanı Hüseyin Özkan
Verimli bir kamp geçti. Parti büyüklerimizin yaptıkları önemli bilgilendirmeler bizim için faydalı oldu. Özellikle çözüm süreci, yeni anayasa ve başkanlık sistemiyle ilgili önemli bilgiler aldık. Bizlerde vatandaşa en iyi şekilde anlatacağız. Teşkilat içi eğitim toplantıları da önemliydi. Defter tutmamızdan çalışma alanlarımıza kadar konuları konuştuk. Ülkenin dört bir yanından gelen teşkilatların başkanları bizlere, ‘İnşallah İzmir’i bu kez alacaksınız’ dediler. Bir beklenti var. Kampta bunu gördük. Bu da bize önemli bir misyon yüklüyor. İzmir ilçe başkanları olarak ciddi bir motivasyonla döndük.

Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli

Kampın ilk saatlerinden sonuna kadar hiç motivasyon kaybı yaşanmadı. Başbakanımızın 90 dakikalık konuşması etkileyiciydi. Parti sanki yeni kurulmuş yeni yola çıkmış gibi heyecanlıydı..Barış sürecinin özellikle Doğu ve Güneydoğu illerindeki teşkilatlarımızın başkanlarına olumlu yansıdığını gördük. Dışişleri Bakanımız’ın konuşması beni çok etkiledi. Final çok güzeldi. Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Ekrem Erdem teşkilatla yönelik mesajlar verdi. Özellikle İzmir’de 2009’da aday belirlemede yaşanan sıkıntıların tekrarlanmayacağını söyledi. Teşkilatlara aday belirleme büyük iş düşeceğini çalışan teşkilatların seçim zamanı bunun karşılığını alacağını dile getirdi.

Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz

Kampın 2014 sürecine büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Tüm başkanlar ordaydı motivasyon yüksekti. Dolu dolu geçti. İl Başkanımızın bize yaptığı önderlik güzeldi. Bizi sahiplendi. İzmir’in gücünü gördük bu kampta…İzmir’in kuvvetlenerek yol aldığını gördük. Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Ekrem Erdem 2014 seçimlerine giderken teşkilatlara büyük görev düştüğünü dile getirdi. Teşkilatların aday belirlemede söz sahibi olacağını söyledi. Bu bizi mutlu etti.

Bayraklı İlçe Başkanı Ali Aslan
Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Ekrem Erdedm’in “ samimi olmayanlara yalancılara yer yok” mesajı benim için öne çıktı. Parti misyonunu benimseyenlerle samimi olanlarla yola devam edildiği ve ilçelerde de bu yönde devamlılığın olması mesajı verildi. İzmir’in mutlaka alınacağını bunun içinde teşkilatla büyük iş düştüğü söylendi. Bizlerden özellikle sandık bazlı çalışmalara ağırlık vermemiz istendi. Genel Başkan Yardımcımız Numan Kurtulmuş’un ‘eski Türkiye ve yeni Türkiye’ başlığında geldiğimiz noktayı anlattığı konuşması etkileyiciydi. Başbakanımızın ‘çınar ağacı’ benzetmesi önemliydi. Aday adaylarına ‘Koltuk sahibi olmak için değil hizmet için yarışmacı olun’mesajı verildi. Teşkilatların önemi vurgulandı. Bu da bizi ayrı bir motive sağlayacak.

Güzelbahçe İlçe Başkanı Kadri Kahriman

Kampta beni en çok mutlu eden ve etkileyen barış sürecine yönelik mesajlardı. Doğudan gelen teşkilat başkanlarımızın gözleri pırıl pırıl parlıyordu. Mutluydular. Herkes kol kolaydı. Başbakanımız sürece desteğin büyük olduğunu söyledi. Bu işi başarabileceğimizi net bir şekilde gördüm. Teşkilatlara yönelik önemli mesajlar verildi. İlçe teşkilatları ön plana çıkacak dendi. Gerek belediye başkanlıkları gerek meclis üyeliklerinde ‘tepeden inme’ adayların olmayacağı temayül yoklamaları anketler ve teşkilatın fikrinin öne çıkacağı bize söylendi. 2009’da İzmir’de adaylıklarda yapılan hataların tekrarlanmayacağı mesajı verildi.

Buca İlçe Başkanı Mustafa Solmaz
Kamp güzel geçti. Başbakanımız bir buçuk saat boyunca önemli mesajlar verdi. Türkiye’yi çınar ağacına benzetti. Önemli bir benzetmeydi bu…Köklerinin derin olduğunu ve rüzgara karşı yıkılmayacağı örneğini verdi. Türkiye’yi geleceğe bu şekilde götürdüğümüzü anlattı. İzmir’de ön plandaydı. Herkes İzmir’den umutlu…İzmir teşkilatının diri olduğu söylendi. Bu bizi motive etti. Teşkilatlar içinde dürüst çalışkan kibirli olamayan küsmeyen bencil olmayan isimlerin yer alması gerektiği ön plana çıktı. Adaylık seçimlerinde de ‘emeği olmayan aday olamaz ‘mesajı net bir şekilde verildi. Teşkilatların aday belirlemede söz sahibi olacağı belirtildi.

Konak İlçe Başkanı Yaşar Ötnü

Teşkilat ağırlıklı bir toplantı oldu. Başbakanımız ve Dışişleri Bakanımızın konuşmaları beni etkiledi…Çözüm süreci ön plana çıktı. İzmir’e bir çok başkan ilgi gösterdi. 'İzmir’de seçimi kazanacak mısınız'' soruları soruldu.İzmir’e ilginin olması bizleri de ayrı bir motive etti. Sorumluluğumuz çok yüksek.

Menemen İlçe Başkanı Arif Kuran
Kampa Başbakanımızın çözüm sürecine yönelik konuşması damga vurdu. Çözüm sürecine verilen desteği paylaştı. İnsanların umutlu olduğunu Ak Parti’ye büyük iş düştüğünü söyledi. Teşkilat içi eğitim çalışmaları iyi geçti. Adaylık süreciyle ilgili net mesajlar verildi. İlçe teşkilatlarına bu süreçte misyon yüklenmesi önemliydi.

Çeşme İlçe Başkanı Fatma Özen

Toplantı da yer alan 3 kadın ilçe başkanından ikisi İzmir’dendi…İzmir damgasını vurdu diyebilirim kampa…Bir çok il ve ilçe başkanı bizlerle konuştu. İzmir’i sordular. Seçimi sordular. Adaylık belirlemede tepeden inme adayların olmayacağının söylenmesi ve bu konuda teşkilatlara büyük önem düştüğünün dile getirilmesi bizleri memnun etti.

Aliağa İlçe Başkanı Kadir Uçar

Verimliliği yüksek bir kamptı. Çözüm süreci yeni anayasa ve başkanlık sistemi konularında detaylı bir şekilde bilgilendirildik. Bizler de teşkilat olarak vatandaşı bilgilendireceğiz. Teşkilata 2014 sürecinde aday adaylıklarında büyük iş düştüğü vurgulandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.