Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bayraklı seçim sonuçlarına yazardan ilginç yorum

Bayraklı seçim sonuçlarına yazardan ilginç yorum

Egepostası köşe yazarı ve Doktor Taha Okan Bayraklıda bir dizi ziyaretlerde bulundu. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper'i ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 06.06.2014 - 10:57
İZMİR- Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ı ziyaretinde konuşma yapan Taha Okan,  "Bayraklı'yı Eskişehir’e çok benzetiyorum" dedi Okan sözlerine söyle devam etti:"Sizin durumunuzu Yılmaz Büyükerşene benzetiyorum. Eskişehir’de son genel seçimlerde AK Parti CHP'nin önündeydi, Bayraklı'da durum öyleydi. Orada kişisel sevgi ve hizmetin taktir edilmesi Yılmaz Başkana olan tercihi öne çıkardı ve Yılmaz Başkan ile birlikte partiyi de öne çıkardı. Bayraklı'da da 2011 yılında Bayraklı'da CHP seçimi kaybetmişti, ama 2014'te hiç beklenmediği halde sizin iyi hizmetleriniz sonucunda halkta taktir etmiş size oyunu size verdi. Demek ki hizmet verdiğinizde vatandaşın oyunu alabiliyorsunuz. Örneğin Manisa da yaşayan insanlar AK Partiye oy veriyor. Ama buraya geldiğinizde CHP'ye ve Hasan Karabağ'a oy verebiliyor. O bölgenin çocuğu orada oy vermiş bir kişi buraya geldiğinde CHP diyebiliyor. Demek ki bunun dinle ırkla bir alakası yok. CHP Genel merkezi burada seçim kazandığınız için müteşekkil olması lazım" dedi  



Daha sonra CHP Bayraklı İlçesine geçen Taha Okan İlçe Başkanı Cemalettin Alper'i ziyaret etti. Okan burada yaptığı konuşmada şunlar söyledi:  "2009 Yılında Bayraklı'da hiç kimse bura da seçim kazanılacağını kimse inanmıyordu. Karşıyaka da Hasan Başkanının yerine düşünülen isimlerin burayı kabul etmeme gerekçeleri vardı. Bayraklı'nın kazanılacağına kimse inanmıyordu.

HASAN KARABAĞ BEŞ YIL YAPTIĞI HİZMETİN KARŞILIĞINI ALDI
Ama Başkan çalıştı kazandı.  2011 genel seçimlerinde seçim burası kayıptı. Hasan Başkanın kişisel oyu var bunu kabul etmek lazım. 2014'te Hasan Karabağ atandığında da yine kimse seçimin kazanacağına inanmıyordu. Ancak; Belediye Başkanı çok çalıştı ve yeniden kazandı. Mertopol içerisinde emek verilerek karşı oy alarak hizmetin karşılığını alan ilçelerden olan yerlerden biri bayraklıdır. Çünkü Bayraklı'nın demografik yapısı CHP'nin seçmen yapısına benzemiyor,  Hasan Karabağ beş yıl yaptığı hizmetin karşılığını aldı.  Örgüt olarak Bayraklı örgüt de önemli destek verdi.  Hem Bayraklı Belediye Başkanımızı hem de İlçe örgütünü kutlamak lazım." dedi

EL ELE VEREREK YENİDEN İKTİDAR OLDUK
İlçe Başkanı Cemalettin Alper ise, " Bayraklı küçük bir Türkiye, zor bir bölge idi Belediye başkanımızın beş yıl boyunca Bayraklı halkına yaptığı hizmet ile kısa bir sürede halkçı başkan sloganı ile Bayraklı halkının sevgisini kazanmıştır. Burada önemli olan yeniden iktidar olmaktı. Biz Bayraklı'da Belediye Başkanımızla el ele kol kola vererek bunu başardık.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.