Dolar 33,9989
%-0.18
Euro 38,0498
%0.38
Altın 2.830,590
%0.99
Bist-100 9.976,00
%2.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Belediyeden dev tanıtım hamlesi

Belediyeden dev tanıtım hamlesi

​Yerel seçimlerde Başkan Aziz Kocaoğlu’nun “İzmirliyiz yaparız” sloganıyla kentin dört bir yanında tanıtım hamlesi başlatan İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni dönemde dev tanıtım kampanyası başlatacak. Belediye hizmetlerinin daha etkin tanıtımı ve duyurulması için çalışma başlatan İzmir Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda alınacak 250 adet billboard ile kent genelinde 7/24 reklam yapacak.

  • Ege Postası
  • 07.05.2014 - 14:39
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Seçim öncesinde tanıtım faaliyetlerine ağırlık veren ve çeşitli reklam kampanyaları ile vatandaşlara seslenen İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni döneme yeni kampanya ile girme kararı aldı. Başkan Aziz Kocaoğlu’nun da sıkça dile getirdiği “Çalışmalarımızı ve projelerimizi daha etkin şekilde halka duyurmalıyız. Reklam eksiğimiz var” sözleri üzerine harekete geçen belediye yönetimi, dev bir tanıtım hamlesi başlatıyor. Kent genelinde 250 noktaya yayılacak dev tanıtım panoları ile halka seslenecek olan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların belediye faaliyetleri hakkında daha rahat bilgilenmesini ve duyuruların daha etkin şekilde gerçekleştirilmesini sağlayacak.
 
 
 
BÜYÜKŞEHİR İLE “İCRAATİN İÇİNDEN”
Geçen dönemin aksine tanıtıma ağırlık vererek yeni çalışma dönemine adım atan İzmir Büyükşehir Belediyesi, dev bir tanıtım hamlesi başlattı. Seçim öncesinde kent genelinde meydanlara kurulan “Meydan TV”ler, metro istasyonlarına yerleştirilen LED ekranlar ve otobüs duraklarında boy gösteren “İzmirliyiz yaparız” afişleriyle vatandaşlara seslenen Büyükşehir Belediyesi, önümüzdeki aylarda yine yeni bir tanıtım ve reklam kampanyasına start verecek. Belediye hizmetlerinin tanıtımı ve daha etkin şekilde duyurulması için satın alınacak 250 adet billboard yaz aylarının bitimiyle birlikte kentin çeşitli noktalarına yerleştirilecek.
 
METROPOLDE 5 İLÇEYE ÖNCELİK
Mayıs ayının sonunda alımı yapılacak toplam 250 billboardun tamamı üstten aydınlatmalı ve tek yüzlü olacak. Toplam 4 ayda imal edilecek dev panolar yapımı üstlenecek yüklenici firma tarafından belirlenen yerlere yerleştirilerek Ekim ayı içerisinde kullanıma sunulacak. Toplam 15 ilçede kullanılmaya başlanacak olan 250 billboard için öncelikli olarak seçilen ilçeler ise Konak, Karabağlar, Karşıyaka, Çiğli, Bayraklı oldu. Panolar vasıtası ile metropolde tanıtım hamlesine ağırlık verileceği öğrenilirken, öncelikli olarak belediye hizmetlerinin tanıtımı, projelerin duyurusu ve kutlama mesajları yayınlanacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.