Dolar 34,1494
%0.04
Euro 37,9713
%0.15
Altın 2.887,030
%0.06
Bist-100 9.888,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
ÇESİAD, iş dünyasını iftarda buluşturdu

ÇESİAD, iş dünyasını iftarda buluşturdu

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde iş dünyası, Çerkezköy Ergene Sanayici ve İş Hayatı Derneği'nin (ÇEŞİAD) düzenlediği iftar yemeğinde buluştu.Turkuaz Restoran'da düzenlenen iftara, Tekirdağ AK Parti Milletvekili Özlem Yemişci, CHP...

  • Ege Postası
  • 20.07.2013 - 12:14
Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde iş dünyası, Çerkezköy Ergene Sanayici ve İş Hayatı Derneği'nin (ÇEŞİAD) düzenlediği iftar yemeğinde buluştu.

Turkuaz Restoran'da düzenlenen iftara, Tekirdağ AK Parti Milletvekili Özlem Yemişci, CHP Milletvekili Dr. Candan Yüceer, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, İl Müftüsü Mahmut Gürlen ve Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan olmak üzere siyaset, bürokrasi, sivil toplum kuruluşları ve iş çevrelerinden geniş bir katılım oldu.

İftar programı Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin’in yaptığı dua ile başladı, yurt dışındaki Türk okullarından mezun Nijeryalı öğrencilerin okuduğu türkü-ilahi ve Kur'an-ı Kerim ile devam etti. Nijerya'daki Türk okulunda görev yapan Ahmet isimli Nijeryalı öğretmen, Nijerya'ya Türklerin ilk kez 1998 yılında okul açtığını anlatarak, "Okul sayısı şimdi 18'e yükseldi. Nijerya'da bir Türk üniversitesi ve Türk hastanesi de bulunuyor. Nijerya için yaptığınız bu eğitim ve katkılar nedeniyle sizi çok seviyoruz. Sizlere çok teşekkür ediyoruz." dedi.

ÇESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Asbaş ise “TUSKON ve MARİFED’den aldığı güç ile 2. yılımızı doldurduğumuz bu günlerde davetimizi kırmayarak teşrif ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bugün bütün dünyada sivil toplum kuruluşlarının hızla yaygınlaşması ve toplumsal konularda söz sahibi olmaları bunu göstermektedir. Türkiye geneli 183 derneği, 140 ülkede bulunan partner ve temsilcilikleri, 50 bini aşkın üyesi ve 130 bin firmayı temsil etmesi ile güçlü bir aile, güvenilir ve geniş bir iletişim ağı, eğitimi temel prensip edinmiş, ülkemizin ve dünyanın önemli bir aktörü olan TUSKON çatısı altında ÇESİAD olarak her zaman vatanımız ve milletimiz için çalışmaya hazırız." diye konuştu.
Program sonunda ÇESİAD, yeni üyelerine üyelik sertifikalarını verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.