Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Buca'da şok istifa!

CHP Buca'da şok istifa!

CHP Buca Meclis Üyesi Sevilay Dursun partisinden istifa etti

  • Ege Postası
  • 06.06.2013 - 17:01
BÜNYAMİN DOBRUCALI - HABER SERVİSİ / CHP’nin Buca Meclisi’nde Başkan Ercan Tatı’ya muhalif isimlerden Sevilay Dursun, partisi ile yollarını ayırdı. Dursun’un istifa dilekçesini Buca Belediye Başkanlığı’na ve CHP İlçe Örgütü’ne 3 Haziran tarihinde gönderdiği öğrenildi. Bu güne kadar CHP İlçe Yönetimi'nin istifa kararını geri aldırma çabası yanır vermedi. Sevilay Dursun, geri adım atmadı. Dursun’un istifasının ardından Buca Meclisi’nin tablosu 22 CHP, 11 AK Parti ve 4 bağımsız üye olarak şekillendi. 



FAALİYET RAPORUNA RET VERMİŞTİ
Partisinden istifa eden Dursun, Buca Belediyesi’nin 2012 faaliyet raporuna Emre Aykut’la birlikte ret oyu veren CHP’li iki meclis üyesinden birisiydi. Bu tavrı sonucu, ihraç istemiyle CHP İl Disiplin kurulana sevk edilen Dursun geçtiğimiz günlerde savunmasını vermişti. Sevilay Dursun, CHP İzmir İl Örgütü’nde İl Başkanı Ali Engin’in danışmanı olan ve daha önce de İl Genel Sekreterliği ve İl Başkan Vekilliği görevleri de yapmış olan Zikri Dursun’un kız kardeşi.

İLÇE YÖNETİMİ KUTUPLAŞMAYA VE GRUPLAŞMAYA NEDEN OLUYOR
Sevilay Dursun istifa dilekçesinde ''CHP Buca İlçe Başkanlığı ve yönetimini kutuplaşmaya, gruplaşmaya neden olduğu, CHP'nin ilkelerinden uzaklaştığı, kişiler üzerinden siyaset yaptığı, ilçe yönetiminin CHP'ye yakışmayan tutum sergilemesinden dolayı gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum'' ifadelerine yer verdiği öğrenildi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.