Dolar 34,2756
%0.1
Euro 37,6432
%0.03
Altın 2.917,290
%-0.15
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Çeşme’nin ayakkabı kutularında şeker var

CHP Çeşme’nin ayakkabı kutularında şeker var

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter, 12 Milletvekili Adayı ile birlikte Çeşme’ye gelerek, Çeşme ve Alaçatı Çarşısı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. CHP Çeşme'den vatandaşlara ayakkabı kutularında

  • Ege Postası
  • 07.05.2015 - 09:41
Vatandaşların, milletvekilli adaylarına alkışlarla destek verdikleri yürüyüşte, CHP Çeşme İlçe Örgütünce hazırlanan ayakkabı kutularında vatandaşlara şeker dağıtıldı.

Seçim çalışmalarını büyük bir hız ve heyecanla sürdürdüklerini belirten CHP Çeşme İlçe Başkanı M. Ekrem Oran; “Çalışmalarımız, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde % 73’ü bulan oy oranımızı bu seçimlerde daha da yukarılara çekeceğimizi gösteriyor. İşçisinden emeklisine kadar toplumun tüm kesimlerine “Yaşanacak Bir Türkiye” kurmayı hedefleyen parti programımız kamuoyunda yoğun ilgi görüyor. İktidar unutturmak için elinden geleni yapsa da vatandaşlarımız, sıfırlanamayan paraları ve vatandaşın parasını ayakkabı kutularına istifleyenleri unutmuyor. 

Saraylarında bardağın tanesine bin TL verenler, işçinin alınterine “kaynak yok” diyorlar. CHP iktidarında, saraylara, gemiciklere, makam otolarına ayırdıkları kaynakları, gerçek sahiplerine, emekçiye, emekliye aktaracağız. Bugün ayakkabı kutularında şeker dağıtırken halkımızdan gördüğümüz destek her şeyi açıklıyor. Baskılar, hukuksuzluklar ve yolsuzluklar yüzünden, geçim sıkıntısından vatandaşın ağzının tadı kalmadı. 8 Haziran’dan sonra, ağzımızın tadı yerine gelecek.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.