Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Çiğli'de kongre tarihi belli oldu!

CHP Çiğli'de kongre tarihi belli oldu!

İstifalar nedeniyle başkan ve yönetimin düştüğü CHP Çiğli’ye MYK tarafından atanan kayyum heyeti kongre kararı aldı. Çiğli’de delegeler 6 Temmuz’da Elit Düğün Salonu’nda sandık başına gidecek.

  • Ege Postası
  • 20.06.2014 - 10:35
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de ilçe yönetiminde yaşanan istifalar nedeniyle başkan ve yönetimin düştüğü Çiğli’de dün göreve başlayan kayyum heyeti kongre kararı aldı. Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl’ün de ‘hızlı şekilde kongreleri yapacağız’ mesajını dikkate alan Behçet Köymen başkanlığındaki kayyum heyeti 6 Temmuz’da kongre yapılması kararını aldı. Kongre Elit Düğün Salonu’nda yapılacak. Karar il başkanlığına bildirildi.6 Temmuz'da yeterli çoğunluk sağlanmazsa kongre 13 Temmuz'da yapılacak.

ÖRGÜTÜ SEÇİME YENİ YÖNETİMİN HAZIRLAMASI GEREK
Kayyum Başkanı Köymen, “ Bir an evvel ilçemizi rahatlatmak istedik. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Örgütü yeni yönetimin hazırlaması gerek. Genel merkezimizinde hızlı bir şekilde kongre olması yönünde temenni kararı vardı. 6 Temmuz'da kongre kararı aldık”dedi.



KONAK’TA KAYYUM GÖREVE BAŞLADI
Geçtiğimiz günlerde 11 yöneticinin istifa etmesi nedeniyle ilçe başanı başkanı Nilüfer Akyüz  ve yönetimin düştüğü CHP Konak’ta, MYK tarafından atanan kayyum heyeti göreve başladı. İlçe binasında düzenlenen devir teslim töreninde Kayyum Başkanı Mahmut Esat Aslan, heyet üyeleri Ahmet Yıldız, Ertuğrul Erdem, Filiz Sezer ve Saniye Koç, görevi kayyuma bırakan Akyüz, PM üyesi Berrin Dilekçi, eski ilçe başkanı Aytekin Tunus ve partililer hazır bulundu.Kayyum başkanı Aslan, Akyüz’e çiçek takdim etti.

ASLAN: 1 AY İÇİNDE KONGRE OLACAK
Kayyum başkanı Aslan, yaptığı konuşmada, “ Önemli bir görev öneminin farkındayız. Mevcut yönetim kurulu istifalarla düşmüştü.İlçe başkan ve yönetimine özverili çalışmaları nedneiyle teşekkür ederiz. Partinin bir çok kademesinde bulunmuş biriyim.Temiz güzel şaibesiz bir kongreyle görevi arkadaşlara bırakacağız.Herkesin içine sinen bir kongreyi tarafsız bir anlayışla sağlayacağız. 1 ay içinde kongre yapacağız”ifadelerini kullandı.

AKYÜZ: MANİDAR
Eski ilçe başkanı Akyüz ise, “ yönetici arkadaşlarımızla biz 2 senedir uyum içinde kararlarımızı oy birliğiyle alarak görev yaptık. Son 3 ay da uyumsuzluk baş gösterdi arkadaşlar arasında. Çok başarılı çalışmaların yapıldığı bir dönemde gerçekleşen durumun manidar olduğunu düşünüyorum. Kızma lüksümü yok. Asıl olan kişiler değil CHP...”dedi.

KİMLERİN İSMİ GEÇİYOR'
Çiğli’de eski il yöneticisi Utku Gümrükçü,  eski ilçe başkanı Ayhan Güneş'in kardeşi Mesut Turan ve Hüseyin Çetin’in, Konak’ta ise eski ilçe başkanları Nilüfer Akyüz, Sinan Karamustafaoğlu, Aytekin Tunus, il eski eğitim sekreteri Mehmet Öncel ve il genel eski meclis üyesi Şakir Başak’ın isimleri başkanlık için geçiyor.




 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.