Dolar 34,1236
%-0.04
Euro 38,1594
%0.64
Altın 2.916,020
%1.06
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir İl Başkanı Engin: CHP, herkesin oyunu verebileceği bir parti

CHP İzmir İl Başkanı Engin: CHP, herkesin oyunu verebileceği bir parti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Ali Engin, partisinin son 3 yılda yaptığı çalışmalarla herkesin oyunu rahatlıkla verebileceği bir parti haline geldiğini söyledi.     CHP Rize İl Teşkilatı üyeleri, İzmir’de...

  • Ege Postası
  • 15.08.2013 - 15:48
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Ali Engin, partisinin son 3 yılda yaptığı çalışmalarla herkesin oyunu rahatlıkla verebileceği bir parti haline geldiğini söyledi.

    CHP Rize İl Teşkilatı üyeleri, İzmir’de CHP İl Yönetimi’nin misafiri oldu. Rize Teşkilatı üyelerini ağırlayan İzmir İl Başkanı Ali Engin, CHP Rize İl Başkanı Mehmet Aslankaya ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, CHP’nin son 3 yılda İzmir’de de, Rize’de de değerli ve önemli çalışmalar yaptığını belirterek, “Bu çalışmalarla birlikte CHP herkesin oyunu rahatlıkla verebileceği bir parti haline geldi. Bizim görevimiz, toplumun tüm kesimleriyle samimi diyalog kurmak, onların sorunlarıyla ilgilenmek ve çözümler üretmek. Vatandaşın görevi de sandığa gittiğinde bu çözüm önerilerini değerlendirmek.” dedi.

    Bir süre önce İzmir Teşkilatı olarak Rize’ye gittiklerini ve Rize İl Teşkilatı’nın misafiri olduklarını dile getiren Engin, "CHP örgütleri arasında kardeş şehir çalışması nedeniyle il örgütümüzle birlikte Rize’yi ziyaret ettik. Ülkemizin en güzel coğrafyalarından birinde bulunan Rize’nin doğal güzelliklerini, tabiatını, tarihi eserlerini gördük. Rize teşkilatımızı kutluyoruz, zor şartlarda da olsalar Karadeniz’in bu güzel şehrinde CHP’nin bayrağını yıllardır dalgalandırıyorlar." şeklinde konuştu.

    "İZMİR, CHP’NİN KALESİ"

    CHP Rize İl Başkanı Mehmet Aslankaya da, İzmir’in çok önemli bir kent olduğunu söyledi. İzmir’de insanların sıcak karşılandığını, kardeşlik duyguları içinde birliktelik sağlandığını ifade eden Aslankaya, “CHP, İzmir’in kalesi olan bir kent. İzmir örnek almamız gereken bir kent. Siyasetin başarısı orada alınan seçim sonuçlarıdır. İzmir’de eğer 30 belediye varsa ve bunların 29’unu CHP alıyorsa orada çok düşünmek lazım. Tüm Türkiye’nin bu noktada iyi analiz yapması lazım. Sayın başbakanımızın ili olan Rize’de biz bu analizi yapmaya başladık.” diye konuştu.

    "BAŞBAKANLAR GELİR GEÇER, ÖNEMLİ OLAN BAYRAK"

    Türkiye’de başbakanların 1 yıl, 10 yıl 20 yıl görev yapabileceğini bu durumun geçici olduğunu aktaran Aslankaya, “Daha önce de Rizeli başbakan vardı. Ama artık başbakanların değil bizim için önce bayrak, toprak ve millet değeri olması gerekir. Eğer bayrağın tartışılıyorsa eğer toplum karşı karşıya getiriliyorsa, eğer öfke ve kin ön plana çıkıyorsa benim için başbakanın nereli olduğu önemli değil. Önemli olan ülkenin bütünlüğü ve beraberliğidir.” ifadelerini kullandı.

    Aslankaya, önümüzdeki yerel seçimlerin çok önemli olduğunu, Türkiye’ye sahip çıkacak tek siyasi partinin CHP olduğunu sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.