Dolar 34,1407
%0.01
Euro 37,9753
%0.16
Altın 2.882,300
%-0.11
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de esnafın sesine kulak verecek

CHP İzmir'de esnafın sesine kulak verecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, parti bünyesinde oluşturulan İş Dünyası Dayanışma Diyalog biriminin İzmir esnafı ile yapılacak toplantılar kapsamında İzmir’e geldi. Parti İzmirli esnafın, sanayicinin ve iş adamlarının sorunlarını Ankara’ya, parlamentoya taşımayı planlıyor…

  • Ege Postası
  • 02.05.2013 - 12:00
BURAK ÖZER- HABER SERVİSİ- Partinin İş Dünyası Dayanışma Diyalog birimi projesi kapsamında İzmir’de hedeflerinin neler olduğunu belirten Toprak, yine aynı proje kapsamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 30 Mayıs tarihinde İzmir’e geleceğini açıkladı. Ayrıca Toprak, geçtiğimiz gün 1 Mayıs işçi bayramında Taksim’de yaşanan olayları, İzmir’den kınadı, “Bu başbakanın iki yüzlülüğünü gösterir” dedi…

SIRADAKİ DURAK İZMİR

Daha önce Malatya ve Adana illerinde İş Dünyası Dayanışma Diyalog biriminin sıradaki durağı İzmir. İzmir’de esnaflar, sanayiciler ve iş adamları arasında organizasyonu sağlayacak isimleri ise İzmir İl Başkanı Ali Engin ve CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam’ın yanı sıra CHP İzmir İl Yönetimi oluşturuyor. Toprak konu ile ilgili şunları söyledi; “İş Dünyası Dayanışma Diyalog birimi olarak CHP bünyesinde bir birim oluşturduk. Bu birimi oluşturma amacımız CHP ile İş Dünyası arasındaki köprüleri güçlendirmek, Türkiye’de ki esnafın sanayicinin iş adamının sıkıntısını Ankara’da parlamento çatısı altında gidermek. Biz Malatya’da, Adana’da toplantılar yaptık. Bir sonraki toplantımızı da sektörel bazda İzmir’de esnafla yapacağız. Bu konudaki organizasyonu İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, İzmir İl Başkanı Ali Engin ve il yönetimi ile beraber yapacağız”



30 MAYIS’TA KILIÇDAROĞLU KALE’DE

İlk sektörel toplantıyı İzmirli esnaflarla yapacaklarını belirten Toprak, 30 Mayıs’ta yine aynı proje kapsamında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İzmir’e geleceğini açıkladı. Kılıçdaroğlu İzmir’e geldiğinde esnaflar, sanayiciler ve iş adamları ile bir akşam yemeği toplantısında buluşacak.



“BAŞBAKAN’IN İKİ YÜZLÜ OLDUĞUNU GÖSTERİR”
Ayrıca CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, geçtiğimiz gün 1 Mayıs işçi bayramında Taksim’de yaşanan olayları, İzmir’den kınadı. Diyarbakır’daki nevruz kutlamaları ile 1 Mayıs İstanbul’da yaşanan olayları kıyaslayan Toprak, “Yaşananlar Başbakan Erdoğan’ın iki yüzlülüğünü gösterir” dedi. Toprak, şöyle konuştu; “Dün Türkiye’de yaşanan, özellikle İstanbul’da yaşanan 1 Mayıs olaylarından dolayı üzüntülerimi belirtmek istiyorum. Diyarbakır’da nevruza gösterilen hoşgörüyü, emeğe de göstermelerini beklerdim. Emek evrensel bir alan. İşçimizin kendisini ifade edebileceği bir yer 1 Mayıs meydanları. Ama 1 Mayıs meydanları sanki terörist yuvaları olacakmış gibi işçilerimizin üzerine biber gazı sıkılmasını kınıyorum. Bugün işçilerimizin elindeki tek özgürlüğü o meydanlarda bu günü kutlamak ise bu çok görülmemeliydi. Diyarbakır’da nevruz kutlanırken ben biber gazı sıkıldığını görmedim. Ama İstanbul’da işçilerimizin, işçi temsilcilerimizin ve milletvekillerimizin üzerine biber gazı sıkılmasını bu Başbakan’ın iki yüzlülüğünü gösterdiğini düşünüyorum. Bu bunu gösterir”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.