Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li kadınlar hizmette sınır tanımıyor

CHP'li kadınlar hizmette sınır tanımıyor

CHP İzmir Kadın Kolları yöneticileri, ilginç projelerin altına imza atıyor. CHP'li kadınlar evden çıkamayan, yatalak erkeklerin saç ve sakal tıraşlarını yapıyor, özellikle kentin varoş olarak nitelendirilen bölgelerinde kadınların kaş ve bıyıklarını alıp saçlarını boyuyor. CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku, "Bu projelerimiz çok büyük ilgi görüyor. Kadınlar arayıp, 'Ne zaman saçımızı boyamaya geleceksiniz, zamanı geldi' diye soruyorlar" dedi.

  • Ege Postası
  • 20.02.2013 - 11:41

İZMİR - CHP'li kadınlar Bayraklı ve Karabağlar'da evlerinden farklı nedenlerden dolayı çıkamayan erkeklerin saç ve sakal tıraşlarını yerinde yapıyor. Belirlenen evlere giden kadınlar, evin ihtiyaçlarını giderip, temizliğini gerçekleştiriyor. Partili kuaför kadınlar, varoşlarda oturan kadınları güzelleştiriyor. Durumu olmayan kadınların kaş ve bıyıkları alınıyor daha sonra da saçları boyanıyor.



TIRAŞ YAPIYORLAR

 CHP İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku, yaptıkları bu çalışmaların beklenenden daha fazla ilgi gördüğünü belirterek, "Mahalle temsilcilerimizin belirlediği evlere gidiyoruz. Orada kadınların kaş ve bıyıkları alınıyor. Saçları boyanıyor. Yaptığımız bu iş kulaktan kulağa yayıldı. Gittiğimiz evler artık dolup taşıyor. Kadınlar bizi arayıp, 'Ne zaman saçlarımızı boyamaya geleceksiniz. Zamanı geldi' diyorlar. Bunu yaparken kimseden bir ücret talep etmiyoruz. Kendi imkanlarımızla aldığımız boyaları kullanıyoruz" dedi.

Utku, özellikle düşük oy aldıkları yerlerde çalışma yaptıklarını belirterek, "Köy köy, mahalle mahalle İzmir'e özgü çalışmalar yapıyoruz. Kentin tüm kılcal damarlarına ulaşıyoruz. CHP'ye soğuk bakan vatandaşlar toplantılarımıza katılıyor. Birbirimize kapılarımızı açıyoruz" dedi.

İlçelere özgü projeler geliştiren CHP'liler Urla'da AK Parti'nin birinci parti çıktığı, partilerinin ise en az oy aldığı Kuşçular köyünde de kadınlara enginar konservesinin nasıl yapılması gerektiğini anlattı. CHP'lilerin düzenlediği eğitim toplantısına ilginin yüksek olması ise yüzleri güldürdü. CHP'li kadınlar Buca Kaynaklar'da sağlık taraması yaparken, Karabağlar Uzundere'de kadınlara ev mantarının nasıl yapılması gerektiğini gösterdi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.