Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li yönetici Karaoğlu'ndan Purçu açıklaması

CHP'li yönetici Karaoğlu'ndan Purçu açıklaması

CHP İzmir İl Yöneticisi Orhan Karaoğlu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, il yönetim kurulu toplantısında CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu’nun pasif kaldığını ve Romanlar’dan oy getirmediğini söylediğiyle ilgili çıkan haberlerin doğru olmadığını ifade etti. Karaoğlu’nun paylaşımı sonrası CHP İzmir Milletvekili Purçu’da paylaşımın altına yaptığı yorumla Karaoğlu’na destek çıktı. CHP'li yönetici Karaoğlu'ndan Purçu açıklaması

  • Ege Postası
  • 17.09.2015 - 09:23
EGE POSTASI – CHP’de gerçekleşen son il yönetim kurulu toplantısında Ankara’ya giden 10 ilçe başkanı ile kontenjan adaylara yönelik bir çok yöneticinin tepki gösterdiği basına yansımıştı.

İl yöneticisi Orhan Karaoğlu’nun toplantıda kontenjan adayların partiye oy kazandırmadığını söylediği, özellikle Roman Milletvekili Özcan Purçu’nun çok pasif kaldığını, Romanların partiye oy vermediğini ifade ettiği basında yer almıştı.

Karaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada çıkan haberleri yalanladı.

KARAOĞLU: AMAÇLARINA ULAŞAMAYACAKLAR
Karaoğlu şu açıklamada bulundu;
“Bugün hem ulusal basında hem de İnternet portalında sayın milletvekilim hem yol arkadaşım Özcan Purçu'yla ilgili , benim söylediğim ifade edilen heberler, asılsız olup ,doğru değildir . Sayın Purcu partimizin önemli değerlerindendir. Hem beni hem sayın Purçu’yu hem de şahsımızda Cumhuriyet Halk Partisi’ni rencide etmeye çalışanlar asla amaçlarına ulaşamayacaklardır”

PURÇU DESTEK VERDİ
Karaoğlu’nun paylaşımı sonrası CHP İzmir Milletvekili Purçu’da paylaşımın altına, “ Orhan kardeşim ben senin samimiyetini biliyorum. Böyle basit oyunlar bizim kardeşliğimize zarar veremez. Halkın doğru haber alması görevini yapamayan yapmasın bu işi! Haberciliği manipülasyon aracı olarak kullanarak partimize, il örgütümüze zarar veremeyecekler” yorumunu yaptı.

SERTER'İN KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMASI
Bazı ulusal ve yerel medya organları ve internet haber sitelerinde, 16 Eylül Çarşamba günü CHP İzmir İl Başkanlığı’nda yapılan İl Yönetim Kurulu toplantısında bir il yöneticimizin Milletvekilimiz Sn. Özcan PURÇU’yu hedef alarak “yeterince çalışmadı ve roman vatandaşlarımızın oyunu alamadık” şeklinde bir açıklama yaptığını iddia eden haberler yer almıştır.

Kaynağı bilinmeyen ve gerçekle hiçbir ilgisi olmayan bu haber, hem il yönetiminde hem de parti kamuoyunda üzüntü ve sıkıntı yaratmıştır. Adı geçen il yöneticimiz 7 Haziran genel seçimleri ile ilgili görüşlerini aktarırken, örneğin; “Çeşme’de Roman yurttaşlardan, Konak’ta Kürt yurttaşlardan, sair ilçede sair etnik kökene mensup yurttaşlardan beklediğimiz oyu alamadık. Bunun nedenlerini araştırıp oylarımızı artırmanın yollarını bulmalıyız.” gibi ifadeler kullanmıştır.

İfadeden de anlaşıldığı gibi hiçbir milletvekilimiz hedef alınmamıştır. CHP İzmir İl Yönetimi olarak birilerini eleştirmek yerine 1 Kasım genel seçimlerinde partimizin oyunu ve milletvekili sayısını nasıl artıracağımızı düşündüğümüzü ve bu doğrultuda çalıştığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.