Dolar 34,2135
%0.09
Euro 37,8617
%-0.61
Altın 2.934,930
%1.35
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğlili sorun anlatmanın adresini buldu

Çiğlili sorun anlatmanın adresini buldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çiğli aday adayı Ali Talak, bir yandan seçim çalışmalarına ve proje üretmeye devam ederken, diğer yandan Çiğli’de vatandaşların sorunlarını dinliyor, çözmek için çalışıyor.

  • Ege Postası
  • 21.11.2013 - 11:18

İZMİR - Çiğli’de vatandaşlar henüz aday adayıyken sorunları için Ali Talak’a başvuruyor. Çiğli Yenimahalle’den gelen bir grup vatandaş imar sorunları için siz şehir plancısısınız dedikleri Aday Adayı Ali Talak’la görüşüp sorunun çözümü için akıl danıştı. Talak ise onlara imar sorunlarının çözümü için yapılması gerekenleri detaylı bir şekilde anlattı. Daha sonra Küçük Çiğli’den engelli vatandaş Rıza Elveran ailesiyle birlikte Ali Talak’ı ziyaret edip temizlik görevlisi olarak çalıştığı işyerinden haksız yere çıkarıldığını malulen emekli olmasına da az bir zaman kaldığını belirtip bu konuda ne yapması gerektiğini danıştı.

Çiğli’de aday adaylığını açıkladıktan sonra her fırsattafelsefesinin “önce insan” olduğunu kaydeden Ali Talak, “Çiğlili hemşerilerim bana gelip sorunlarını anlatıyor, elimden geldiğince onların sorunlarını dinleyip çözmek için çalışıyorum.Mutlu Çiğli için çalışmalarımı sürdürüyorum. İnsanların mutluluğu her şeyden önce gelir” dedi.

Dertlerini anlatan vatandaşlar Ali Talak’tansıkıntılarının çözümü için karşılık bulunca teşekkür ederek mutlu bir şekilde evlerine döndüler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.