Dolar 34,1377
%0.12
Euro 38,0287
%-0.17
Altın 2.886,510
%0.4
Bist-100 9.884,00
%-0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Demirsoy'dan vefa sofrası!

Demirsoy'dan vefa sofrası!

CHP’nin 60 sene sonra Gaziemir’de seçim kazanmasının baş mimarı Yüksel Demirsoy, görev süresince Kadın Kolları Başkanlığı yapan arkadaşlarını kahvaltılı toplantıda bir araya getirdi

  • Ege Postası
  • 11.05.2013 - 10:08
İZMİR - CHP Gaziemir İlçe Örgütü’nün kesintisiz 8 sene (2003/2011) İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve CHP’nin 60 sene sonra Gaziemir’de seçim kazanmasının baş mimarı Yüksel Demirsoy, görev süresince Kadın Kolları Başkanlığı yapan arkadaşlarını kahvaltılı toplantıda bir araya getirdi.

Anneler Günü vesilesiyle eski çalışma arkadaşlarını buluşturan Demirsoy; “Yaşamımızın en değerli varlıkları olan ve bizi biz yapan tüm Annelerimizin Gününü, kutluyorum. Bugün bir araya geldiğim arkadaşlarım ve onların çalışma arkadaşları Cumhuriyet Halk Partisi’nin Gaziemir’de başarılı olmasında emekleri tarif edilemeyecek kadar büyük olan asıl kahramanlarıdır. Siyasette “Anne”nin payı çok önemlidir. Çünkü anne, sorumluluk sahibidir, titizdir, dikkatlidir, özverilidir, çalışkandır. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün “Dünya'da hiçbir milletin kadını, milletini kurtuluşa ve zafere götürmekte, Anadolu kadınından daha fazla çalıştım diyemez” sözü kesinlikle çok doğrudur.” şeklinde konuştu.

Kahvaltılı Anneler Günü Buluşmasına CHP Gaziemir’in önceki dönem Kadın Kolları Başkanlarından Elif Becek, Fatma Ateş Tınaztepe, Hediye Kahya, Nil Enhoş Doğan ve Betül Ayfer Parlar katıldı. Bu isimler arasından Elif Becek Kadın Kolları Başkanlığının yanı sıra CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı görevinde de bulunmuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.