Dolar 34,1360
%0.11
Euro 38,0444
%-0.13
Altın 2.885,440
%0.36
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
MHP Buca’dan şehit ve engelli annelerine vefa

MHP Buca’dan şehit ve engelli annelerine vefa

Milliyetçi Hareket Partisi Buca İlçe Başkanlığı, İlçe binasında düzenlendiği etkinlikle hem tüm Bucalı annelerin Anneler Günü’nü kutladı hem de Buca Kadın Kolları tarafından yılın anneleri seçilen; biri şehit, dördü engelli annesi olmak üzere beş kadına plaket verdi.

  • Ege Postası
  • 11.05.2013 - 09:46
İZMİR -MHP Buca İlçe Başkanı Ali Karakuş’un misafirlerini makamında ağırladığı etkinliğe MHP İl Kadın Kolları Başkanı Zerrin Çalışkan Yöndem, Ülkü Ocakları İl Başkanı Süleyman Bozkurt, İlçe Kadın Kolları yöneticileri, Cumhuriyet Kadınları Derneği Buca Şube Başkanı Münevver Güleç ve çok sayıda Bucalı katıldı.

Tamamı kadınlardan oluşan gruba kendi elleriyle kolonya ikram ederek hoşgeldiniz diyen Karakuş, plaket töreni öncesinde bir konuşma yaptı. Karakuş konuşmasında şunları söyledi:“Kimse şehitlere ölü diyemez onlar aramızdadır. Sadece, biz onları göremeyiz. İnanıyorum ki şehidimiz şuan buradaki topluluğu görüyor. Annesi de yanımızda. Annesi evladıyla, biz de böyle bir evlat yetiştirdiği için annesiyle gurur duyuyoruz. Allah şehitlerimize layık bir millet olmayı, şehitlerimizin kemiklerini sızlatmayacak şekilde yaşayan bireyler olmayı nasip etsin bize. Şehit annesi olmak ne derece kutsal ve zor bir görevse engelli annesi olmak da bir o kadar zor. Engelli evlat yetiştirmek çok ayrı bir zahmet; üstün bir çaba ve emek gerektiriyor bu nedenle engelli annelerimizin de sevgiyle verdikleri bu zor mücadele için ellerinden öpüyorum. Allah annelerimizin eksikliğini vermesin. Tüm annelerimizin her günü kutlu olsun.”

Ülkü Ocakları İl Başkanı Süleyman Bozkurt ise çözüm sürecine atıfta bulunarak “Bize helalleşin diyorlar, bugün aramızda bulunan ve evlat acısı hiç dinmeyen Elmas anne, kiminle helalleşece? Bizim helalleşeceğimiz kimse yok. Bu duygu ve düşünceyle özellikle şehit annemiz başta olmak üzere tüm annelerimizin önünde saygıyla eğiliyor, ellerinden öpüyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Karakuş, “Evladınız bu vatanın aziz bir hatırasıdır. Sizin de bu plaketi, bizden bir hatıra olarak saklamanızı diliyoruz” diyerek yılın annesi seçilen şehit annesi Elmas Türkan’a plaketini verdi.

Yılın annesi seçilen engelli anneleri; Emine Kara, Rahime Kardaş, Fadime Yıldırım ve Ayşe Uzun’un plaketleri de Zerrin Çalışkan Yöndem ve Süleyman Bozkurt tarafından verildi.

Plaket töreninin ardından kesilen pasta kadınlara ikram edildi ve karanfil dağıtıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.