Dolar 34,2616
%0.06
Euro 37,6024
%-0.08
Altın 2.926,670
%0.17
Bist-100 9.159,00
%0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Düzce LYS şampiyonları Yunus Güner Fen ve Anadolu Lisesi'nden

Düzce LYS şampiyonları Yunus Güner Fen ve Anadolu Lisesi'nden

Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) Düzce birincileri Özel Yunus Güner Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri Şeyma Büyükgül, Akın Bayram, Berk Sürücü; Düzce ikincisi ise Fatma Yıldız oldu.Özel Yunus Güner Fen ve Anadolu Lisesi'nde düzenlenen...

  • Ege Postası
  • 02.07.2013 - 13:39
Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) Düzce birincileri Özel Yunus Güner Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri Şeyma Büyükgül, Akın Bayram, Berk Sürücü; Düzce ikincisi ise Fatma Yıldız oldu.

Özel Yunus Güner Fen ve Anadolu Lisesi'nde düzenlenen törene öğrenciler öğretmenler ve aileleri katıldı. Okul müdürü Mustafa Bar, “YGS 2013 Düzce’nin ilk 11 öğrencisini çıkararak çok büyük bir başarıya imza atan okulumuz LYS’de de bu başarıyı bir kez daha göstermiştir. Bu birlik ve beraberliğin neticesidir; aile, okul, öğrenci aynı kareye gelirse başarı kaçınılmaz oluyor. Başarıda emeği geçen öğrencilerimizi, öğretmen arkadaşlarımızı ve değerli ailelerini tebrik ederim. Üniversite aşamasında tercih önem arz ediyor. Bu konuda da ehil kişilere tercih yaptırmanızı öneririz.” dedi.

Düzce’de MF1, MF4, TM1’de birinci olan Belediye Başkanı İsmail Bayram’ın oğlu Akın Bayram çok çalışıp gayret ettiklerini belirterek, “Başardığım için mutluyum. Hedefim tıp fakültesi.” açıklamasını yaptı.
MF2, MF3, TM2 ve TM3’te Düzce birincisi Şeyma Büyükgül de hedefinin tıp fakültesi olduğunu belirterek, kendisini destekleyen herkese teşekkür etti. Berk Sürücü TS1 ve TS2’de Düzce birincisi, Fatma Yıldız da MF1, MF2, MF3 ve TM1 Düzce ikincisi oldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.