Dolar 34,2599
%0.06
Euro 37,6306
%0
Altın 2.921,040
%-0.02
Bist-100 9.120,00
%0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Niğde'ye Maliye'den karşılıksız 2 milyon 500 bin TL ödenek

Niğde'ye Maliye'den karşılıksız 2 milyon 500 bin TL ödenek

Niğde İl Genel Meclisi Başkanı Erdal Koçyiğit, Maliye Bakanlığı tarafından tamamı yol ve ulaşım hizmetlerinde kullanılmak üzere İl Özel İdaresi hesabına 2 milyon 500 bin TL lira kaynak aktarıldığını müjdeledi.İl Genel Meclisi'nin...

  • Ege Postası
  • 02.07.2013 - 13:37
Niğde İl Genel Meclisi Başkanı Erdal Koçyiğit, Maliye Bakanlığı tarafından tamamı yol ve ulaşım hizmetlerinde kullanılmak üzere İl Özel İdaresi hesabına 2 milyon 500 bin TL lira kaynak aktarıldığını müjdeledi.

İl Genel Meclisi'nin 4. Dönem Temmuz ayı Olağan Toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Erdal Koçyiğit, Maliye Bakanlığı tarafından tamamı yol ve ulaşım hizmetlerinde kullanılmak üzere il özel idaresi bütçesine 2 milyon 500 bin TL para aktarıldığı söyledi. Koçyiğit, geçtiğimiz haziran ayı içerisinde AK Parti Milletvekili Alparslan Kavaklıoğlu ile yapılan görüşmede müjdeli haberi aldıklarını belirterek, "Maliye bu parayı karşılıksız olarak verdi. bu para özellikle belediye sınırları içindeki yolların belirli yerlerindeki sıkıntılı bölgelerin tamiri ve yapımı için kullanılacak." dedi.

Başkan Koçyiğit; Konya Ovaları Projesi'nde Konya, Karaman Aksaray ve Niğde’nin yeraldığını da vurgulayarak, " Geçtiğimiz yıl ilimize bu proje için 8 milyon TL gelmişti. Bu yıl yüzde 40 oranında bir artışla 11 milyon 500 bin TL geldi. Köylere Hizmet Götürme Birliği ile birlikte geçtiğimiz hafta itibarıyla 15 projemizi ihaleye çıkardık. Tabi bu projelerin ihale edilmesi sonrası 5 milyon 500 TL kadar paramız arttı. Artan parayı da yedek projelerimizle değerlendireceğiz. Niğde olarak 4 il içerisinde bir ilki gerçekleştirdik. Projeleri ihaleye veren ilk il Niğde oldu. Bu da il genel meclisi ve il özel idaremizin tek vücut olarak çalışmasının bir ürünüdür." diye konuştu.




Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.