Dolar 34,2710
%0.09
Euro 37,6360
%0.01
Altın 2.915,670
%-0.2
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
ESİDEF Yönetim Kurulu, Vali Toprak’ı ziyaret etti

ESİDEF Yönetim Kurulu, Vali Toprak’ı ziyaret etti

Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ESİDEF) Yönetim Kurulu üyeleri, Diyarbakır’dan İzmir’e atanan Vali Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Toprak, ESİDEF gibi iş dünyası...

  • Ege Postası
  • 11.06.2013 - 13:36
Ege ve Batı Akdeniz Sanayici ve İşadamları Federasyonu (ESİDEF) Yönetim Kurulu üyeleri, Diyarbakır’dan İzmir’e atanan Vali Mustafa Toprak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Toprak, ESİDEF gibi iş dünyası sivil toplum kuruluşlarının şehrin kalkınmasında ve büyümesinde önemli roller üstlendiğini söyledi. Bu nedenle her zaman sivil toplum kuruluşlarına destek olduğunu ve önünü açtığını ifade eden Toprak, “İzmir tahmin ettiğimden daha da sıcak insanları, hoşgörülü ve misafirperver halkı ile beni çok kısa zamanda benimsedi. Gelir gelmez yoğun bir tempo ile başladık. Şehrin refahı ve huzuru için gece gündüz demeden çalışacağız.’’ diye konuştu.

ESİDEF Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özkara da, “Diyarbakır'dan da başarılı çalışmaları ile tanıdığımız valimizi ilimizde görmek ve birlikte çalışmak bizler için sevindirici. Eski valimizin halkın gönlünde kazandığı sevgi ve samimiyeti, yeni valimiz de kısa sürede kazanacaktır. Ülkemiz için üreten ve istihdam sağlayan ESİDEF üyelerine açacağı kapılar ve önlerinde oluşturacağı vizyonla beraber Sayın Valimiz ile uyumlu bir çalışma içerisinde olacağımızı ümit ediyorum. ESİDEF ailesi olarak bizi makamında ağırlama nezaketinde bulunan sayın valimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.