Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Evlenecek çiftlere sertifika verildi

Evlenecek çiftlere sertifika verildi

Sosyal içerikli ve insan odaklı çalışmaları ile adından söz ettiren Yıldırım Belediyesi ve Başarıyı Artırma Merkezi (BAM) işbirliğiyle gerçekleştirilen ‘Evliliğe Hazırlık ve Aile Danışmanlığı’ seminerlerinin sertifika töreni...

  • Ege Postası
  • 24.04.2013 - 16:10
Sosyal içerikli ve insan odaklı çalışmaları ile adından söz ettiren Yıldırım Belediyesi ve Başarıyı Artırma Merkezi (BAM) işbirliğiyle gerçekleştirilen ‘Evliliğe Hazırlık ve Aile Danışmanlığı’ seminerlerinin sertifika töreni gerçekleştirildi.

Evli ve yeni evlenecek çiftlere yönelik, yaklaşık 1 ay süren ‘Evliliğe Hazırlık ve Aile Danışmanlığı’ programına katılan kursiyerlere, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’in de katıldığı törende sertifikaları verildi. Evliliğe Hazırlık ve Aile Danışmanlığı programının başarıyla tamamlanmasının önemini vurgulayan Başkan Özgen Keskin, toplumun temelini oluşturan ailenin önemine dikkat çekti. Keskin, evliliğin çok önemli bir müessese olduğunu, bu uzun ve ince yolda müessesenin sağlam olabilmesi için her zaman el ele, yürek yüreğe ve gönül gönüle olunması gerektiğini belirtti. Keskin, seminerlerin devamı için katılımcılara söz verdi.

BAM Genel Başkanı Sebahat Atalay da eğitim ve araştırma grubunda çalışan tüm eğitimcilerin, çalışmalarında kişilik ve şahsiyet eğitimini ön planda tuttuklarını belirterek, “Güçlü toplum istiyorsanız güçlü bir aile oluşturun, şayet zayıf bir toplum istiyorsanız aileyi zayıflatın, işiniz kolay. Bizim işimiz toplumu güçlendirmek. Bunun için öncelikle aileyi oluşturan bireyleri kendileriyle, sonra da birbirleriyle gerçekten tanışmalarını sağlamak gerekiyor. Ailede sistem, prensip, düzen ve tasarrufu oturtmak gerek. Saygı ve güveni oluşturmak şart. Geleneğine, göreneğine, öz kültürüne sahip çıkan aileler mutlak. Bunlar ve daha fazlası için hepimiz yeteriz.” dedi.

Konuşmaların ardından, BAM Genel Başkanı Sebahat Atalay, Yıldırım Belediye Başkanı Keskin’e kişisel gelişim ile ilgili bir kitap hediye etti. Keskin ise kurslara katılan kursiyerlerle tek tek sohbet ederek sertifikalarını teslim etti. Sertifika töreni sonrasında Başkan Keskin ile BAM yönetici ve eğitmenleri kursiyerlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.