Dolar 34,1146
%0.05
Euro 38,1286
%0.09
Altın 2.880,070
%0.18
Bist-100 9.900,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Garnizon Komutanı Tuğgeneral Göktan’dan TSO’ya veda ziyareti

Garnizon Komutanı Tuğgeneral Göktan’dan TSO’ya veda ziyareti

Samsun İl Garnizon Komutanlığı görevinden, 3. Ordu Komutanlığı Harekat Kurmay Başkanlığı görevine atanan, Tuğgeneral Mehmet Göktan, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu’na...

  • Ege Postası
  • 16.08.2013 - 16:25
Samsun İl Garnizon Komutanlığı görevinden, 3. Ordu Komutanlığı Harekat Kurmay Başkanlığı görevine atanan, Tuğgeneral Mehmet Göktan, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Meclis Başkanı Muharrem Durmuşoğlu’na veda ziyareti gerçekleştirdi.

    Tuğgeneral Göktan, ziyaretinde birlikte çalıştıkları süre içindeki uyum ve işbirliği için teşekkür etti. Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ise Tuğgeneral Göktan’ın, Samsun için yapılan tüm çalışmalarda ve Oda faaliyetlerine her türlü desteği vererek yanlarında olduğunu, onun için de kendilerine şükran borçlu olduklarını ifade etti.

    Yeni görevinin de Türkiye için hayırlı olmasını dilediğini belirten Murzioğlu, "Samsun Ticaret ve Sanayi Odası olarak şehrimizin tüm kurum ve kuruluşlarını ve onlarla uyum içerisinde olmayı birlikte hareket edebilmeyi çok önemsiyoruz. İl Garnizon Komutanımız Tuğgeneral Sayın Mehmet Göktan’la birlikte çalışma süremiz içerinde bu uyum ve birliktelik anlayışı ile çalıştık. Kendisini ve şehrimize katkılarını unutmayacağız.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.