Dolar 34,1769
%0.04
Euro 38,1642
%0
Altın 2.916,950
%-0.11
Bist-100 9.777,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Gaziemir’in minik yeteneklerinden görsel şölen

Gaziemir’in minik yeteneklerinden görsel şölen

Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği bale kurslarına katılan minik kursiyerler, yıl boyunca öğrendiklerini sahneledikleri bale gösterisiyle izleyiciye sundu.

  • Ege Postası
  • 04.06.2014 - 11:08
İZMİR- Gaziemir Belediyesi’nin düzenlediği bale kurslarına katılan çocuk kursiyerler, yıl boyunca kurslarda öğrendiklerini hazırladıkları gösteriyle sahneye koydu. Renkli kıyafetleriyle Atatürk Kültür Merkezi’nde sahne alan minikler performanslarıyla beğeni toplamayı başardı, seyirciye görsel şölen yaşattı.  Birçok kursiyerin ilk kez sahneye çıkmanın heyecanını yaşadığı gecede, anne-babalarda çocuklarının heyecanına ortak oldu. Çocuklarını sahnede ilk kez gören aileler duygusal anlar yaşarken, o anları ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf ve video çekti. Sanatın çocuklarını sosyalleştirdiğini ve özgüven kazandırdığını ifade eden aileler, “Bize bu imkanı tanıyan, çocuklarımızı sanatla sporla buluşturan Gaziemir Belediye Başkanımız Halil İbrahim Şenol’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

etkinliğin sonunda Gaziemir Belediye Meclis Üyesi Levent Bardakçı ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ersin Sayköse bale eğitmenlerine plaket takdiminde bulunarak, teşekkür etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.