Dolar 34,1365
%0.11
Euro 37,9778
%-0.3
Altın 2.882,960
%0.28
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Günaydın’dan Özgüven’e ziyaret

Günaydın’dan Özgüven’e ziyaret

CHP Yerel Yönetimler'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın 4. Yargı Paketi’nin yürürlüğe girmesiyle İsveç’ten 163 gün sonra yurda dönen Dikili eski Belediye Başkanı Osman Özgüven’i ziyaret etti. Günaydın, İçişleri Bakanlığı tarafından idari tedbir amaçlı görevden uzaklaştırılan Özgüven’in başkanlığa dönüşü için gelmesi gereken yazı hakkında İçişleri Bakanı Muammer Güler’le görüşeceğini söylerken, “İstanbul Ankara Kayseri’deki müfettişlerin sayısı İzmir’dekilerin 10’da 1’i kadar…İzmir’de eğer CHP’li bir belediye başkanı kamu zararı gerçekleştirirse zaten yakasına ilk biz yapışırız” dedi.

  • Ege Postası
  • 06.05.2013 - 12:29
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Bayraklı Belediyesi’nin toplu açılışlarına katılmak için İzmir’e gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın’ın ilk durağı Dikili oldu.Günaydın, ihaleye fesat karıştırmak suçundan 8 yıl 4 ay hapisle cezalandırıldıktan sonra İsveç’e giden .Yargı Paketi’nin yürürlüğe girmesinin ardından İzmir’e 163 gün sonra dönen Dikili eski Belediye Başkanı Osman Özgüven’le CHP Dikili İlçe Başkanlığı’nda bir araya geldi. İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, İl Başkanı Ali Engin, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Dikili Belediye Başkanvekili Yusuf Altıparmak ve Dikili CHP İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener de ziyarette hazır bulundu.



“ÖNCE YAKALARINA BİZ YAPIŞIRIZ”
Günaydın, Özgüven’in suçsuz olduğuna parti olarak en başından beri bildiklerini belirtirken, “ Biz herkes için adalet istiyoruz. Adalet tüm partilerin belediye başkanları için geçerli…İstanbul Ankara Kayseri’deki müfettişlerin sayısı İzmir’dekilerin 10’da 1’i kadar…İzmir’de eğer CHP’li bir belediye başkanı kamu zararı gerçekleştirirse zaten yakasına ilk biz yapışırız” dedi.



GÜLER’LE GÖRÜŞECEK!
Günaydın, İçişleri Bakanlığı tarafından idari tedbir amaçlı görevden uzaklaştırılan Özgüven’in başkanlığa dönüşü için gelmesi gereken yazı hakkında İçişleri Bakanı Muammer Güler’le görüşeceğini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.