Dolar 34,2289
%-0.04
Euro 37,4628
%-0.47
Altın 2.871,530
%-0.53
Bist-100 9.132,00
%0.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Hollanda’da HKÜ’yü tanıttı

Hollanda’da HKÜ’yü tanıttı

Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Elektrik Elektronik Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi Fatih Alisinanoğlu, Hollanda Ulusal Ajansı tarafından düzenlenen bir eğitim programına katıldı. Türkiye’den katılmaya hak kazanan 4 kişiden...

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 13:48
Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Elektrik Elektronik Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi Fatih Alisinanoğlu, Hollanda Ulusal Ajansı tarafından düzenlenen bir eğitim programına katıldı. Türkiye’den katılmaya hak kazanan 4 kişiden biri olan Alisinanoğlu, eğitim programında HKÜ’yü de tanıttı.

Alisinanoğlu, Avrupa Birliği Gençlik Programları kapsamında Hollanda Ulusal Ajansı tarafından düzenlenen ‘Taking Chances in Netherlands’ adlı eğitim programına başvurdu. Başvuru sonucu Hollanda’daki projeye Türkiye'den katılmaya hak kazanan 4 kişiden biri olan Alisinanoğlu, “Program kapsamında gençlere girişimciliğin önemini anlatabilmek ve hayatta karşımıza çıkabilecek fırsatları nasıl değerlendirebileceğimiz konusunda bilgi sahibi olmak gibi konularda eğitimler ve çalıştaylara katıldım.” dedi. Alisinanoğlu, bir hafta süren programın oldukça verimli geçtiğini, HKÜ’yü de tanıtma fırsatı yakaladığını sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.