Dolar 34,2243
%-0.06
Euro 37,4695
%-0.45
Altın 2.870,940
%-0.55
Bist-100 9.132,00
%0.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kutlu Doğum etkinliğine yoğun ilgi

Kutlu Doğum etkinliğine yoğun ilgi

Adıyaman Belediyesi, Mimar Sinan ile Üsküdar Bilgi ve Kültür Evleri (EBSAD) tarafından organize edilen kutlu doğum etkinliğine, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Belediye Konferans Salonu’nda icra edilen programa Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan,...

  • Ege Postası
  • 15.04.2013 - 16:23
Adıyaman Belediyesi, Mimar Sinan ile Üsküdar Bilgi ve Kültür Evleri (EBSAD) tarafından organize edilen kutlu doğum etkinliğine, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Belediye Konferans Salonu’nda icra edilen programa Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, ADYÜ Rektörü Prof. Dr. M. Talha Gönüllü, Bilgi ve Kültür Evleri Koordinatörü Ebubekir Aytekin, Bilgi ve Kültür Evleri öğrencileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, slayt gösterimi, şiir ve ney dinletisi sunuldu, Veda Hutbesi okundu, bağlama ve def eşliğinde birbirinden güzel ilahilere yer verildi, 'Peygamber ve Anne Sevgisi' konulu tiyatro gösterimi sergilendi.

Katılımcılara selamlama konuşmasıyla hitap eden Bilgi ve Kültür Evleri Koordinatörü Ebubekir Aytekin, Bilgi ve Kültür Evleri’nin işlevinden bahsetti. Rektör Mustafa Talha Gönüllü ise Hz. Muhammed (sav)’in son peygamber olarak dünyaya teşrif ettiğini, ondan sonra başka peygamberin gelmeyeceğini ve O’nun yolundan gidenlerin felaha ereceğini kaydetti.

Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan ise da Hz. Peygamber'in getirdiği İslam mesajında insana saygının, adaletin, fikir ve vicdan özgürlüğünün olduğunu kaydetti. Başkan Büyükaslan, “Peygamberimizin bizlere sunduğu mesajlara kulak vererek, ortaya koyduğu yüksek ahlakı örnek almalıyız.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.