Dolar 34,1808
%0.13
Euro 38,2233
%-0.06
Altın 2.936,950
%0.12
Bist-100 9.829,00
%-0.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İTÜ, Bursa’daki üniversite adaylarına yönelik tercih ve tanıtım günü düzenledi

İTÜ, Bursa’daki üniversite adaylarına yönelik tercih ve tanıtım günü düzenledi

Türkiye’nin en köklü eğitim kurumlarından İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), Bursa’daki üniversite adaylarına yönelik tercih ve tanıtım günü etkinliği düzenledi.     Bursa İTÜDER’in ev sahipliğinde Atatürk...

  • Ege Postası
  • 18.07.2013 - 15:57
Türkiye’nin en köklü eğitim kurumlarından İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), Bursa’daki üniversite adaylarına yönelik tercih ve tanıtım günü etkinliği düzenledi.

    Bursa İTÜDER’in ev sahipliğinde Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde (Merinos AKKM) düzenlenen İTÜ Tercih Günü’nde, uzmanlar tarafından öğrenci ve ailelerine tercih danışmanlığı hizmeti sunuldu. İTÜ’lü akademisyenler ve danışmanlarca meslek seçimi konusunda yönelttikleri sorulara cevap alan öğrenci ve veliler İTÜ tercih gününe yoğun ilgi gösterdi.

    Bursa İTÜDER Başkanı Hasan Tuğcu, “Gerek öğrencilerimiz gerekse de anne-babaları çalışma ve fedakarlıkları karşılığında en iyi eğitimi veren, en prestijli okula kayıt olmak istiyorlar. İTÜ, bu 2 kriteri de karşılayan üniversitelerin başında geliyor.” dedi.

    İTÜ’lü olmanın üniversiteli olmanın çok ötesinde, köklü bir aileye katılım anlamına geldiğini ifade eden Başkan Hasan Tuğcu, “Türkiye’nin mühendislik tarihinin yanı sıra, modernleşme tarihine de tanıklık eden İTÜ, 240 yılda yetiştirdiği 100 bini aşkın yaşayan mezunuyla, Türkiye’nin inşasındaki en önemli unsurlardan biri konumunda.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.