Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İşte Çiğli'nin sanal adayları

İşte Çiğli'nin sanal adayları

Yerel seçimlerde her dönem aday adayı patlamasının yaşanan CHP Çiğli’de aday adayı olmayı düşünen isimler sosyal medyada poz verirken adaylıklarını kamuoyuna açıklamamaları kafaları karıştırdı.

  • Ege Postası
  • 22.06.2013 - 12:08
HABER SERVİSİ- CHP Çiğli’de erken başlayan Çiğli Belediye Başkan aday adaylığı tüm hızı ile devam ediyor. Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak’ın karşısına aday olmak isteyen aday adaylarının kendilerine ait facebook ve Twitter’larında adaylık çalışmalarını kamuoyuna duyururken adaylıklarını resmen açıklamamaları kafalarda soru işaretleri bırakıyor.

ADAYLIK İÇİN İSİMLERİ GEÇENLER

Birol Soylu; Adaylık açıklaması yapmadı. Ancak; Ankara’da üst düzey görüşmeler yaparak genel merkezden vize almaya çalışıyor. Onunda adaylık ile ilgili ışık aldığında adaylığını açıklayacak.

Aziz Buğa; İlçe Başkanı Nihat Gültekin’in yakın arkadaşı. En büyük kozu Adnan Keskin’in şoförü ile kurduğu yakın ilişki, buradan yola çıkarak ve Adnan Keskin üzerinden aday olmak için koşturuyor.

Hasan Aslan; Yıllardan beri Çiğli Belediye Başkan aday adayı olan Aslan bu dönemde Çiğli’de Başkan adayı olmak için çalışmalar yapıyor. Aslan’ın adaylığı yerelde devam ediyor.

Ali Talak; Çiğli Belediye Başkan aday adaylığında eski Belediye Başkanı Ensari Bulut ile bir televizyon programında yaşadığı tartışma hafızalarda kaldı. Oda Genel merkez düzeyinde nabız yokluyor.

Umut Barış Ballıkaya; Aday adayları içerisinde çok fazla şansının olduğunu söylemek doru olmaz. Hedefinin meclis üyeliği olduğu tahmin ediliyor.

Mustafa Doğan; Bayraklı Belediyesi Büyükşehir Belediye meclis üyesi olan Doğan Çiğli’de bir dönem Belediye Başkan Yardımcılığı yaptı. Bu dönem içerisinde çok fazla verimli olamadı. Bayraklı’da yaptığı pasif meclis üyeliği onun gelecekteki siyasi kariyerini çok etkiledi. Bu neden ile Çiğli’de çok fazla şans yok gibi görünüyor.

Gürbüz Bal; Yılllardan beri siyasetin içinde olan Bal, bu dönem Çiğli Belediye başkanlığına aday olmak için yola çıktı. Ancak; bu güne kadar çok etkili bir çalışma yaptığı söylenemez.

Ester Bulut; Eski Belediye Başkanı Ensari Bulut’un eşi olan Ester Bulut, “ eşimin yarım kalan projelerini tamamlamak için aday olmak istiyorum” diyerek yakın çevresine aday olmak istediğini ifade ettiği ileri sürülüyor. Bulut’un en büyük handikabı CHP MYK’sına eski Genel Sekreter Önder Sav’ın etkisinin olmaması. Onunda Genel merkez düzeyinde nasıl bir ilişki kuracağı merak konusu…

Ali Karabay; CHP İzmir İl yönetimi ve Çiğli grup Başkan vekili olan Karabay’ın Ankada’da girişimlerde bulunduğu ve nasıl bir yok haritası çizdiği merak konusu. Karabay bu görüşmeleri sor gibi saklıyor

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.