Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’den Karadeniz seferi!

CHP İzmir’den Karadeniz seferi!

CHP İzmir, Türkiye’de geniş katılımlı ilk ziyaretini Başbakan’ın memleketi Rize’ye yapacak. Nisan ayında kardeş örgüt olarak ilan edilen CHP Rize İl Örgütü’yle partisel ve sosyal alan çalışmaları kapsamında gerçekleşecek ziyaret Cumartesi ve Pazar gününü kapsıyor. Ziyarette CHP İzmir, seçim taktikleri verecek, sandık örgütlenmesini anlatacak bir yandan da Ayder Yaylası ve Fırtına Vadisi’nde stres atacak.

  • Ege Postası
  • 21.06.2013 - 12:42
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir İl Başkanlığı şehir dışındaki ilk geniş katılımlı ziyaretini Karadeniz’e yapıyor.Nisan ayında kardeş örgüt olarak ilan edilen CHP Rize İl Örgütü’yle partisel ve sosyal alan çalışmaları kapsamında gerçekleşecek ziyaret yarın sabah başlıyor ve iki gün sürecek. 20 kişilik bir grupla hareket edecek olan CHP İzmir’in ilk durağı Trabzon olacak.

İzmir’den Trabzon’a hareket edecek olan İzmir Örgütü burada sabah Trabzon CHP İl Yönetimiyle kahvaltı bir toplantı yapacak. Daha sonra Rize’ye hareket edecek olan grup öğle saatlerinde CHP Rize İl Başkanlığı’nı ziyaret edecek. Öğle yemeğinin ardından Rize ilçe başkanlarıyla bir toplantı yapılacak.STK'larlada bir toplantı yapılacak.

SEÇİM TAKTİKLERİ

CHP Rize İl Başkanı Mehmet Hikmet Aslankaya tarafından iki gün boyunca ağırlanacak olan CHP İzmir Örgütü , Rize’de seçim taktikleri de verecek. CHP’nin kalesi olarak nitelendirilen İzmir, sağ partilerin iki başbakan çıkardığı Rize’de İzmir’de yapılan mahalle ve sandık bazlı çalışmaları anlatacak.

STRES ATACAKLAR

CHP İzmir, Pazar günü ise stres atacak. Yoğun bir seçim çalışmasıyla karşı karşıya kalacak olan örgüt Dünya’nın en güzel yerleri arasında gösterilen Fırtına Vadisi ve Ayder Yaylası’na da gidecek.

KİMLER KATILIYOR

İki gün sürecek olan ziyarette yer alacak isimler ise şöyle; CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, il yöneticileri Barış Erel, Ali Karabay, Züheyla Bingöl, Rıza Gök, Ceyhan Kayhan, Kemal Kaygül, Bedri Eren, Celal Yıldız, Mehmet Doğru, Mustafa Sevinç, Nahide Atalay, Savaş Akıncı, Orhan Karaoğlu, Ülkümen Rodoplu’nun yanı sıra Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, Narlıdere İlçe Başkanı Asker Güneş, Karşıyaka İlçe Başkanı Ali Karaege, Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu ve Bergama İlçe Başkanı İdris Yavuzyılmaz...

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.