Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karabağlar'da siyaset okulu meyvelerini topluyor

Karabağlar'da siyaset okulu meyvelerini topluyor

CHP Karabağlar İlçe Teşkilatı Siyaset Okulu Uzundere’de proje uygulamasını gerçekleştirdi. Uzundere Muhtarlık binası önünde 25 köylü “Öpülesi Eller Projesi” kapsamında ürünlerini sergiledi.

  • Ege Postası
  • 21.06.2013 - 11:22
İZMİR - CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz, teşkilatının Siyaset Okulu kapsamında yürüttüğü “Öpülesi Eller” adlı projesini yerinde takip etti. Uzundere Mahallesi Muhtarlığı önünde kurulan tezgahlarda 25 köylü el işi, organik tarım ürünü ve yiyecek malzemesini satışa sundu. Başkan Manduz, “Teşkilatımız gerçekten başarılı bir çalışma yürüttü. Siyaset Okulumuz, sadece teoriye dayalı olmayan bir çalışma ile üretim alanı ile halkın buluştuğu bir çalışma sergiledi. Toplumsal dönüşüm bu tür projelerle gerçekleşir” dedi.

Manduz, teşkilat olarak sadece kent merkezlerinde değil, şehrin en ücra köşesine kadar halkçı siyaseti taşımaya kararlı olduklarının altını çizerek, “Başta Uzundere gibi merkeze uzak mahallelerimize daha sık geleceğiz. CHP, toplumun her kesimine ulaşmayı hedefleyen bir anlayışımız var. Bugün burada yürütülen proje de yaptığımız siyasetin kalitesini gösteriyor” diye konuştu.

Öpülesi Eller Projesi’nin Genel Koordinatörü Abdi Korkmaz da, projenin bir ekip çalışması olduğunu ifade ederek, “Serpil Koçak, Faruk İlkutlav, Nuray Toprakçürümez, İsmet Atıcı arkadaşlarımızla bir aylık süre içinde bu çalışmayı gerçekleştirdik. Uzunder, Devrim, Yurtoğlu ve Yüzbaşı Şerafettin mahalleleri başta olmak üzere her mahalleden 5’er kadının katılımını sağlayarak bu stantların açılmasını sağladık. Zaman içinde en az 5 köylü kadınımız burada ürünlerini sergileme imkanı bulacak. Kentin farklı yerlerinden akışı sağladığımızda bu pazarın kalıcı olmasını da sağlayabiliriz” sözlerine yer verdi.
Mahalle Muhtarı Fahri Aktaş’la da sohbet eden CHP ekibi mahallenin sıkıntıları hakkında da bilgi aldı. CHP İlçe Başkanı Polat Manduz da, köylü kadınların tezgahından alışveriş yaptı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.