Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
İzmir’den dünyaya kardeşlik mesajı…

İzmir’den dünyaya kardeşlik mesajı…

İzmir Bornova şık Veysel Rekreasyon Alanındaki Yıldız FM Etkinliğine Katılan 30 Bin Kişi Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun Kardeşlik Duasına “Amin” dedi…

  • Ege Postası
  • 17.06.2014 - 12:29
İZMİR- Yıldız FM’in 14. kuruluş yıldönümü etkinliğine katılan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu yaklaşık 30 bin kişiye seslendi. İslam coğrafyada yaşanan büyük acılara, çatışmalara değinen ünlü ilahiyatçı toplu dua anında herkesi ağlattı.
 
İzmir Bornova şık Veysel Rekreasyon Alanı Amfi Tiyatro’da gerçekleşen program büyük ilgi gördü. İzdihamın yaşandığı etkinlikte peygamber sevgisini anlatan Hatipoğlu, İslam coğrafyasında yaşanan acıları anlatırken, dinleyiciler arasında çoğu katılımların ağladıkları dikkat çekti.
 
Daha sonra yaklaşık 30 bin kişi toplu halde kardeşlik duası etti. Gözyaşlarının sel olduğu toplu duada eller, coğrafyamızda yaşanan acıların dinmesi için açıldı.
 
Yıldız FM Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdulhakim  Bingöl, burada yaptığı konuşmada, ülkenin birlik ve beraberliğe,kardeşliğe her zamandan fazla gereksinim duyduğunu belirterek şunları söyledi:
“Ülkemizde istikrarı, güveni, kardeşliği bozmak adına şer odaklarınca bazı oyunlar oynanıyor. Olağanüstü bir dönemden geçiyoruz.  Her vatandaşımıza, kuruluşuma, sivil toplum örgütümüze bir sorumluluk düşüyor. Biz Yıldız FM olarak böylesine seçkin bir topluluk üzerinden vatanımıza bu önemli mesajı verdik, vermeye de devam edeceğiz”
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.