Dolar 34,2221
%0.05
Euro 37,9319
%0.42
Altın 2.920,360
%-0.31
Bist-100 9.212,00
%-1.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
“İzmir’in 3 T’si önemli, Tarım, Turizm ve Teknoloji”

“İzmir’in 3 T’si önemli, Tarım, Turizm ve Teknoloji”

İzmir Tarım fuarını gezen Milletvekili Rifat Sait, çocukların süt içmelerini teşvik etmek gerek diyerek fuardaki bir çocukla karşılıklı süt içti.

  • Ege Postası
  • 25.09.2012 - 11:34

İzmir Tarım fuarı son gününde Milletvekili Rifat Sait’i ağırladı. Tarım fuarını eşi Sevilay Sait ile gezen Rifat Sait, burada sektör temsilcileri ile görüşmeler yaptı. Tarım üreticilerinin büyük ilgisi ile karşılaşan Sait, bu ilgiden oldukça memnun kaldığı görüldü.

İzmir Tarım Fuarında Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği standını ziyaret eden Rifat Sait, başkan Mehmet Çelikkaleli ile sohbet etti. Burada bulunan birlik üyelerine seslenen Sait, “İzmir 3 T ile övünecek, Turizm, Tarım ve Teknoloji, İzmir hem turizm hem de tarım kenti, her ikisinde de teknolojiyi kullanıp sektörleri hedeflerine ulaştıracağız, dedi. Çocuklarımıza süt içmeyi özendirmeliyiz diyen Sait, Stantta süt ikramını geri çevirmedi ve küçük bir hayranıyla birlikte karşılıklı süt içti. Kendisini izleyenlere küçük arkadaşımızla kadeh kaldırdık, aslan değil inek sütü içiyoruz, diyerek şaka yaptı.

Rifat Sait, tarım fuarındaki stantları tek tek gezerek bilgi aldı. Sait, fuarın başarılı geçmesinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.