Dolar 34,1052
%-0.01
Euro 38,1801
%0.03
Altın 2.916,210
%0.06
Bist-100 10.030,00
%1.44

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karadenizli Başkan'a Karadeniz sürprizi

Karadenizli Başkan'a Karadeniz sürprizi

AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz’a düzenlediği halk gününde hoş bir sürprizle karşılaştı. Derdini anlatmak için gelen ailenin genç kızı, beraberinde getirdiği kemanıyla Başkan Adnan Yılmaz’a “Ey gidi Karadeniz” türküsünü çaldı…

  • Ege Postası
  • 25.01.2013 - 11:48
EGE POSTASI/ HABER SERVİSİ- AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz ilçenin nabzını düzenlediği halk gününe akın akın gelenlerle tutuyor. Göreve geldikleri 2011’in Kasım ayından bu yana düzenli olarak halk günü düzenlediğini vurgulayan Başkan Adnan Yılmaz, “bugüne kadar 6 bin 400 kişi bu halk gününe katılıp derdini bizimle paylaşmış. Gelenlerin çoğu iş isteyen insanlar. Sosyal yardım bekleyen insanlar. Sağlık problemi yaşayan ama nereye başvuracağını bilemeyen insanlar. Hepsini tek tek not alıp, kayda geçiriyoruz. Sorunlarıyla, dertleriyle tek tek ilgilenmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

MEMLEKETİNDEN TÜRKÜLER
Karadeniz kökenli olan Başkan Yılmaz’a son düzenlediği halk gününde hoş bir sürpriz bekliyordu. Sıkıntısını anlatmak için gelen bir aile, AK Parti Çiğli İlçe merkezini notaların havada uçuştuğu bir sanat merkezi haline çevirmeyi başardı. Ailenin genç kızı Özge Nur Acer yanında getirdiği kemanıyla Başkan Adnan Yılmaz’ın memleketi Karadeniz’den “Ey gidi Karadeniz” türküsünü seslendirdi. Duygu dolu anlar yaşayan Başkan Yılmaz, genç kızın bu jesti karşısında çok duygulandı.
Herkesin olduğu gibi bu ailenin de sorunuyla yakından ilgileneceğini vurgulayan Başkan Yılmaz, “memleketimden ezgileri duymak çok hoşuma gitti. Genç kızımız bu konuda ne kadar yetenekli olduğunu gösterdi. Onun sanatla olan yolculuğunda nasıl bir katkı verebiliriz, onun arayışı içindeyiz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.