Dolar 34,1264
%-0.03
Euro 38,0518
%0.36
Altın 2.888,980
%0.12
Bist-100 10.063,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karaege hızlı başladı

Karaege hızlı başladı

CHP Karşıyaka'nın yeni patronu Dr. Ali Karaege mazbatasını alarak resmen görevine başladı. Karaege yaptığı konuşmada önemli mesajlar verirken, 19 aydır ilçe binasında ve Çarşı'da asılı olan Balbay pankartlarının indirilmesiyle ilgili olarak, " Pankartlar ve asılı olduğu demirler yıpranmıştı. Yenisini yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde asacağız" dedi.

  • Ege Postası
  • 31.01.2013 - 17:03
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ  - CHP Karşıyaka'da, eski ilçe başkanı Adnan Alabay’ın çete operasyonu kapsamında tutuklanmasıyla başlayan süreç yeni bir ilçe kongresiyle sonuçlanmış, 5 kişilik Kayyum’un başındaki Dr. Ali Karaege, 203 oyla yeni ilçe başkanı olmuştu. Karaege ilçe binasında düzenlenen mazbata töreniyle görevine resmen başladı. Çok sayıda partilinin katıldığı törende önce bazbatasını alan Karege, daha sonra partililere kısa bir konuşma yaptı. Karaege, tören sonrası  partililerle birlikte Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Mazbata törenine Büyükşehir ve Karşıyaka Belediye Meclis Üyeleri Rıfat Özer, Günsel Sağlam, Belediye Meclis Üyesi İsfahan Naki  Karşıyaka eski Belediye Başkanı Cihan Türsen, kongre sürecinde Demokratik Taban Hareketi'nin içinde yer alan Cevdet Tümtürk, Recai Acar, İl Başkanı Ali Engin'in kardeşi Abdullah Engin ve Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Sumru Karaer gibi isimler de katıldı.

 KARAEGE: SEÇİMDE HATIRLAYIP SONRADAN UNUTANLARDAN DEĞİLİZ

İlçe binasında çok sayıda partilinin katıldığı törende kısa bir konuşma yapan Karaege önemli mesajlar verirken göndermelerde yaptı. CHP Karşıyaka'da delegenin kararına herkesin saygı göstermesi gerektiğini belirten Karaege, " Kongre öncesi ve kongrede tansiyonu düşüren taraf olduk. Delege iradesine güvendik. Herkese teşekkür ediyorum. Küslünlükleri bitireceğim. Bizden onlardan ayrımı yapmayacağım. Kırgınlığım yok. İç çekişmelerden bu parti çok çekti. Kimse CHP'den daha önmeli değildir. Biz partiliyi seçim zamanı hatırlayıp sonradan unutanlardan değiliz. Kendimizi daha iyi anlatmalıyız. Belediye, ilçe örgütü ve il başkanlığı beraber ortak çalışarak CHP'yi Karşıyaka'da yine iktidar yapacaktır" dedi.

Karaege konuşmasının ardından Kayyum Heyeti'nde kendisiyle birlikte yer alan Belediye Meclis Üyesi Turan Başaran'a teşekkür etti çiçek verdi.

BALBAY PANKARTINI NEDEN İNDİRTTİ

İzmir İkinci Bölgeden milletvekili seçilen ancak tutuklu yargılandığı dava nedeniyle tahliye talebi reddedilen Silivri'de tutuklu bulunan Mustafa Balbay’ın, özgürlüğüne kavuşması için 28 Haziran 2011 tarihinde CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Adnan Alabay'ın talimatıyla Karşıyaka Çarşısı'na ve ilçe binasına asılan pankartların indirilmesine Karaege açıklık getirdi. Karaege, " Pankartlar uzun zamandır asılı olduğu için yıpranmıştı. Ayrıca pankartların asılı olduğu demirlerde çürüme meydana gelmişti. İndirttik. Yenisi yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde asacağız. Kaldırmak gibi bir düşüncemiz olamaz" dedi.

 

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.