Dolar 34,1407
%0.01
Euro 37,9753
%0.16
Altın 2.882,300
%-0.11
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Karşıyaka'da CHP'li avukatlar halkın ayağına gidiyor

Karşıyaka'da CHP'li avukatlar halkın ayağına gidiyor

CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Dr.Ali Karaege , İlçe Hukuk Komisyonu ile birlikte , “CHP HUKUKÇULARI HALKLA BULUŞUYOR” etkinliklerine başladı. İlk buluşma, Cumhuriyet Mahallesinde gerçekleşti.

  • Ege Postası
  • 03.05.2013 - 10:16
İZMİR - CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Dr.Ali Karaege ve ilçe Yönetim Kurulu üyeleri, Hukuk Komisyonu Başkanı Av.Murat Talat Ünlü ve üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Sibel Özenir ve üyeleri, 2 Mayıs saat 19.30’da, Cumhuriyet Mahallesinde, Hıdır’ın Kahvesinde Cumhuriyet mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Yapılan toplantıda, mahalle sakinleri, hukuki sorunlarını dile getirdi. Partinin Hukuk Komisyonunda görev alan hukukçular, mahallelinin hukuki sorunlarına çözüm olabilecek ön bilgi mahiyetinde hak arama yöntemlerini anlattılar. Mahallelinin dile getirdiği genel itibari ile hukuki sorunlar, kentsel dönüşüm, baz istasyonları, komşululuk ilişkileri ile ilgili sorunlar idi. Partinin Hukukçuları bu konularda sakinleri aydınlattı. Geniş bir katılımın sağlandığı toplantı sonunda, mahalle sakinleri, bu uygulamadan dolayı CHP Karşıyaka İlçe Başkanına ve komisyon üyelerine teşekkürlerini bildirdi .



HUKUKÇULARI HALKLA BULUŞTURMAK İSTEDİK
Hukukun herkese lazım olduğunun altını çizen CHP Karşıyaka Hukku Komisyonu Başkanı Murat Talat Ünlü; "Ali Karaege'ye bu projeyi sunduğumuzda büyük destek verdi. Sadece partili olanlara değil, bütün Karşıyaka halkına hukuki konularda nasıl yardımcı olabiliriz sorusuna birlikte cevap aradık. Halkın bize gelmesini beklemektense biz onların ayağına gitmek istedik. Avukat arkadaşlarımla birlikte bundan böyle belirli periyotlarla Karşıyaka'nın değişik bölgelerinde halkla buluşacağız. Onlara sıklıkla karşılaşılan hukuki sorunlara karşı hukuki olarak neler yapmaları konusunda aydınlatacağız. İlk toplantımızda gördük ki, özellikle kentsel dönüşüm konularında halkın kafasında endişe var. Onlara ne yapmaları gerektiği konusunda avukat arkadaşlarım gerekli uyarılarını yaptı. Karşıyakalılar'a bundan böyle bu türden toplantılarla yalnız değilsiniz mesajı vermek istiyoruz" dedi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.