Dolar 34,1407
%0.01
Euro 37,9753
%0.16
Altın 2.882,300
%-0.11
Bist-100 9.888,00
%-0.13

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kertiş kürsüye çıkacak

Kertiş kürsüye çıkacak

CHP İl Başkanı Ali Engin’in geçtiğimiz günlerde AK Parti belediyeciliğini eleştirirken kullandığı “AK Parti ‘İzmir’i uçuracağız’ diyor önce Bayındır’ı uçursaydı ya…Bayındır’da hiçbir icraat görmedik. AK Parti belediyeciliğinin vizyonu yok” ifadelerine cevap Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş’ten gelecek. Kertiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda 4 yıllık icraatlarını anlatacak.Kertiş’in sunumu daha sonra Engin’e DVD olarak gönderilecek.

  • Ege Postası
  • 02.05.2013 - 13:40
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - İlçe danışma meclislerini aralıksız sürdüren ve her ayın sonunda il danışma kurulunu da gerçekleştiren AK Parti İzmir Teşkilatı Cumartesi günü 43’üncü İl Danışma Meclisi Toplantısı’nı Balçova Termal Otel Kardelen Salon’da gerçekleştirecek. Milletvekillerinin hafta sonu Başbakan’ın da yer alacağı kampa katılacak olmaları nedeniyle yer almayacağı danışma meclisi toplantısında sürpriz bir şekilde Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş kürsüye çıkacak.

KERTİŞ 4 YILINI ANLATACAK
CHP İl Başkanı Ali Engin’in geçtiğimiz günlerde, “ AK Parti ‘İzmir’i uçuracağız’ diyor önce Bayındır’ı uçursaydı ya…Bayındır’da hiçbir icraat görmedik. AK Parti belediyeciliğinin vizyonu yok” sözlerine Kertiş kürsüden cevap verecek.Basına açık bölümde İl Başkanı Ömer Cihat Akay’dan önce kürsüye çıkıp 4 yıllık icraatlarını sunum halinde anlatacak olan Kertiş’in İl Başkanı Engin’e, konuşması sırasında İzmir’deki CHP’li belediyeler üzerinden göndermeler yapacağı öğrenildi.

ENGİN’E DVD GÖNDERECEKLER
AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay, sunumun DVD’sini CHP İL Başkanı Engin’e göndereceklerini söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.