Dolar 34,1577
%0.06
Euro 38,0316
%0.31
Altın 2.887,900
%0.09
Bist-100 9.888,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kendini motosikletine bağlayan engelli şahıs Mısır'daki katliamı protesto etti

Kendini motosikletine bağlayan engelli şahıs Mısır'daki katliamı protesto etti

Taksim İstiklal Caddesi Fransız Konsolosluğu önünde kendini halatla motosikletine bağlayan engelli bir vatandaş, Mısır'daki darbe yönetiminin yaptığı katliamı protesto etti. Kendisini 'Seyyar Bayram' olarak tanıtan vatandaş, tramvay yolunda...

  • Ege Postası
  • 15.08.2013 - 20:19
Taksim İstiklal Caddesi Fransız Konsolosluğu önünde kendini halatla motosikletine bağlayan engelli bir vatandaş, Mısır'daki darbe yönetiminin yaptığı katliamı protesto etti. Kendisini 'Seyyar Bayram' olarak tanıtan vatandaş, tramvay yolunda bir müddet eylem yaptıktan sonra polislerin uyarısı üzerine halatları çözerek protestosuna son verdi.

Mısır'da önceki gün askeri yönetim tarafından darbe karşıtlarına yapılan kanlı baskın sonrasında, Türkiye'nin çeşitli yerlerinden protesto haberleri geldi. İstiklal Caddesi'ne motosikletiyle gelen, kendisini 'Seyyar Bayram' olarak tanıtan engelli bir vatandaş, ilginç bir eylem yaptı. Engelli vatandaş, kendisini halatla motosikletine bağladı. Fransız Konsolosluğu önündeki tramvay yolunu da kapatan engelli şahıs, "Gezi olaylarını yayınlayan televizyonlar neden Mısır'daki katliamı yayınlamıyorlar. Yazık günah değil mi Müslümanlara. Oradaki katliam durana kadar ben de burada duracağım. Ben buradaki hükümete de sesleniyorum. 4 parti birleşip bu katliama dur desin. İsrail ve ABD mallarını almayın." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.