Dolar 34,1113
%0.28
Euro 38,1450
%0.23
Altın 2.869,100
%1.41
Bist-100 9.922,00
%-0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kızılay’dan ADASO’ ya hayırlı olsun ziyareti

Kızılay’dan ADASO’ ya hayırlı olsun ziyareti

Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sanayicilerdeki her olumlu değişimin kente üretim ihracat ve istihdam olarak döneceğini...

  • Ege Postası
  • 23.07.2013 - 15:52
Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ve yönetim kurulu üyeleri, Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sanayicilerdeki her olumlu değişimin kente üretim ihracat ve istihdam olarak döneceğini söyleyen Kızılay Başkan Ramazan Saygılı, “ADASO’daki bu kan değişiminin hem sanayicilerimize hem de kentimize yeni heyecanlar vermesini diliyorum. Üreten sanayicimizi her zaman, sosyal barışa katkı adına ihtiyaç sahiplerine yardım ve kan bağışı ulaştırmak için Kızılay’ın yanında destekçi olarak bulduk. Yeni yönetimin öncülüğünde sanayici-Kızılay işbirliğinin daha üst seviyelere taşınacağına inancımız tamdır.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zeki Kıvanç da, “Kızılay’ın yerel ve uluslararası çalışmalarını ilgiyle izliyoruz. Başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum. Oda olarak Kızılay ile her zaman işbirliği içinde olmanın sosyal bir sorumluluk olduğunu düşünüyoruz.” ifadesini kullandı.

Ziyarete Kızılay Yönetim Kurulundan Nevzat Aslan, Mahmut Dalkır, Şaban Üçgül, Reşat Karaca ve Yüksel Pişkin de katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.