Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kocaoğlu başlattı,  Pekdaş modaya uydu

Kocaoğlu başlattı, Pekdaş modaya uydu

Konak Belediyesi bürokratları ve birim amirleri, önümüzdeki 5 yıllık stratejik plan çalışmasını Başkan Sema Pekdaş önderliğinde hafta sonu Çeşme Altınyunus Otel'de gerçekleştirecek.

  • Ege Postası
  • 06.06.2014 - 13:15
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - İzmir’de 30 Mart yerel seçimlerin ardından koltuğa oturan CHP'li belediye başkanları, bürokratlarıyla birlikte Çeşme’de bir bir kampa giriyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun başlattığı Çeşme kampı geleneğini, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina sürdürmüştü. Piriştina, belediye bürokratlarıyla birlikte geçtiğimiz hafta Çeşme’de iki günlük kampta Buca’nın 5 yılını masaya yatırmıştı.

BU KEZ KONAK
Kocaoğlu ve Piriştina’dan sonra Konak Belediye Başkanı Sem Pekdaş’ta bürokratlarını Çeşme’de kampa alıyor. Konak Belediyesi  bürokratları ve birim amirleri, önümüzdeki 5 yıllık stratejik plan çalışmasını Başkan Pekdaş  önderliğinde Çeşme Altınyunus Otel'de gerçekleştirecek. Başkan Pekdaş ve bürokratlar Cuma akşamından Çeşme'ye gitti. İki gün sürecek kampta Konak için projeler, problemler ve stratejik hedefler  masaya yatırılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.