Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kürüm'ün son transferi: Enver Öktem

Kürüm'ün son transferi: Enver Öktem

Yerel seçimlere 1 yıldan az bir süre kala Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm önemli bir hamle yaptı. Partiye hizmet etmiş önemli isimleri belediyeye kazandırmaya devam eden Kürüm’ün son transferi eski İzmir Milletvekili Enver Öktem oldu. Öktem, belediyede genel koordinatörlük görevi yapacak.

  • Ege Postası
  • 16.05.2013 - 12:11

SERCAN AVCI/HABER SERVİSi - Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm’ün son transferi CHP İzmir eski Milletvekili Enver Öktem oldu. Öktem, Karabağlar Belediyesi’nde Genel Koordinatör olarak göreve başladı.

Daha önce eski İl Sekreteri Zikri Dursun’a Bozyaka Tesisleri’ni, Narlıdere CHP eski İlçe Başkanı Halil Serbeş’e Gıda Bankası’nı, Gaziemir CHP eski İlçe Başkanı Yüksel Demirsoy’a KARBEM'i emanet eden Karabağlar Belediye Başkanı Kürüm’ün son hamlesi genel koordinatörlük görevine yönelik oldu. Kürüm eski İzmir Milletvekili Enver Öktem’e genel koordinatörlük görevini verdi. Uzun süredir Karabağlar’da bir çok etkinlikte boy gösteren Öktem geçtiğimiz günlerde Kürüm’le birlikte Mardin gezisine katılmış, son olarak da CHP Karabağlar İlçe Danışma Meclisi’nde boy göstermişti.

İLÇE VE BELEDİYE ARASINDA KÖPRÜ OLACAK

Öktem göreviyle ilgili Ege Postası’na açıklama yaptı.Partide görev yapmış eski vekillerin yerel seçim sürecinde maksimum katkı yapması gerektiğini ifade eden Öktem, “ Benimde bu yönde bir muradım vardı. Süreçte partime ne kadar katkı koyarsam o kadar mutlu olurdum. Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm’den bu yönde teklif alınca kabul ettim. Belediye çok güzel işlere imza atıyor. Uzundere Projesi, Gıda Bankası, KARBEM önemli hizmetler... İlçe örgütümüzde çok çalışkan. Ben belediyenin yaptığı hizmetlerin halka anlatılması konusunda rol oynayacağım. Ayrıca ilçe örgütü ve belediye arasında koordinasyonu sağlayacağım. Önemli bir yerel seçim süreci var. Başarılı bir belediye başkanı, başarılı bir ilçe örgütü. Karabağlar’da 2014 de CHP’yi bir kez daha iktidar yapacağız” dedi.

İLGİNÇ EYLEMLERE İMZA ATMIŞTI

CHP 22. Dönem İzmir milletvekilliği yapan Öktem, 2008 yılında Kemal Karataş’ın karşısına İl Kongresi’nde rakip olmuştu. Sendika kökenli bir siyasetçi olan Öktem, DİSK Genel Başkan Yardımcılığı ve OLEYİS Genel Başkanlığı da yaptı.Vekilliği boyunca birbirinden ilginç eylemlere imza atan Öktem, 2004 yılında TBMM’de AK Parti'yi CHP'lileri konuşturmamak için elinden geleni yapmakla suçlamış ve ağzına taktığı bantla kürsüden AKP'lileri protesto etmişti. Öktem Sakarya'daki hızlandırılmış tren kazasını da  kendisini raylara zincirleyerek protesto etmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.