Dolar 34,1378
%0.08
Euro 38,0671
%-0.26
Altın 2.917,080
%0.09
Bist-100 9.891,00
%-1.38

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Macquarie Üniversitesi Bursa Dil Eğitim Kampüsü açılıyor

Macquarie Üniversitesi Bursa Dil Eğitim Kampüsü açılıyor

Bursa yeni bir dil eğitim merkezine kavuşuyor. Avustralya Macquarie University English Language Centre Bursa Dil Eğitim Kampüsü 1 Ekim Salı günü açılacak.     Macquarie University English Language Centre Türkiye Direktörü...

  • Ege Postası
  • 27.09.2013 - 13:01
Bursa yeni bir dil eğitim merkezine kavuşuyor. Avustralya Macquarie University English Language Centre Bursa Dil Eğitim Kampüsü 1 Ekim Salı günü açılacak.

    Macquarie University English Language Centre Türkiye Direktörü Mehmet Kaygusuz, düzenlediği basın toplantısında kampüsle ilgili bilgi verdi. Avustralya’dan Macquarie University’nin 3 üst düzey yetkilinin de katıldığı toplantıda konuşan Kaygusuz, Macquarie University’nin 25 yıldır İngilizce dil eğitimi verdiğini ve Türkiye dışında Ürdün, Bangladeş ve Vietnam’da dil eğitim kampüsü bulunduğunu ifade etti.

    Bursa’da öğrencilerin genel İngilizce, iş İngilizcesi, akademik İngilizce, IELTS ve TOEFL hazırlık eğitimi vereceğini belirten Kaygusuz, “Sektörde çok ileri bir teknoloji kullanıyoruz. Bütün derslerimiz kaydediliyor. Gelemeyen öğrencilerimizin e-mailine göndererek dersi tekrar etmelerini sağlıyoruz. Materyallerimiz tamamen görsel. Türkiye’deki klasik eğitim metodu maalesef bizde kullanılmamakta. Tamamen yeni teknolojilerle, Avrupa’daki, Amerika’daki, Avusturya’daki sistemi aynen uyguluyoruz. Eğitimlerimizi başarı ile tamamlayan öğrencilerimize sertifikamızı sunuyoruz.” şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.