Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Milli Savunma Bakanı Yılmaz’ın yakınları Sivas'ta toprağa verildi

Milli Savunma Bakanı Yılmaz’ın yakınları Sivas'ta toprağa verildi

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın Düzce’de meydana gelen kazada hayatını kaybeden yakınları memleketleri Sivas’ta toprağa verildi. Düzce’de TIR ile ticari aracın çarpışması sonucu hayatını kaybeden Milli Savunma Bakanı İsmet...

  • Ege Postası
  • 25.09.2013 - 15:40
Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın Düzce’de meydana gelen kazada hayatını kaybeden yakınları memleketleri Sivas’ta toprağa verildi.

Düzce’de TIR ile ticari aracın çarpışması sonucu hayatını kaybeden Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın akrabaları Hamza, Mustafa, Hamit, Harun ve Zamir Çam memleketleri Sivas’ın Gürün ilçesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından defnedildi. Hamza Çam'ın Bakan Yılmaz'ın teyzesi Bağdat Çam'ın oğlu, Mustafa Çam teyzesinin torunu, diğerlerinin de amca çocukları olduğu öğrenildi.

Gürün’e bağlı Yazyurdu köyünde düzenlenen cenaze törenine Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın yanı sıra Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Sivas Valisi Zübeyir Kemelek, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Malatya Valisi Vasip Şahin, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Müsteşarı Habip Soluk, TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin ile kamu kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yazıyurdu köyü camisinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çam ailesine mensup 5 kişi köy mezarlığında göz yaşları arasında toprağa verildi. Vefat edenlerin yakınlarının feryatları cenazeye katılanları duygulandırdı.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ve kardeşi Merkez Valisi Adnan Yılmaz yakınlarının toprağa verilmesinin ardından taziyeleri kabul etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.