Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Narlıdere CHP’nin hedefi “1000 YENİ ÜYE”

Narlıdere CHP’nin hedefi “1000 YENİ ÜYE”

Narlıdere CHP İlçe Teşkilatı 1000 yeni üyeyi bünyesine kazandırmak için çalışmalarına başladı. İlk olarak Narlıdere eski belediye binası önünde başlayan üye kayıt çalışmaları, halkın yoğunluklu olarak kullandığı alanlarda devam edecek.

  • Ege Postası
  • 27.02.2013 - 11:47
İZMİR- Geçtiğimiz günlerde CHP Narlıdere ilçe teşkilatının ‘Birlik ve dayanışma yemeği’ ile beraber duyurduğu seçim startı çalışmaları tam hız başladı. Narlıdere CHP’nin açıkladığı % 75’lik oy oranı hedefi, parti bünyesine 1000 yeni üye kazandırma hedefi ile devam ediyor.  Narlıdere Mithatpaşa Caddesinde, insan trafiğinin en yoğun bölgelerde stant açarak, bünyesine 1000 yeni üye kazandırmayı hedefleyen Narlıdere CHP ilçe örgütü büyük bir ilgi görüyor. İlk günden 100’ü aşkın üyeyi bünyesine katan Narlıdere CHP standının ilk gün konukları ise Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur,  CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Celal Yıldız ve Güzelbahçe CHP İlçe Başkanı Ednan Arslan oldu.

 Halktan gelen güç

 Sadece, eşi, dost, arkadaş, değil tüm Narlıdere halkını CHP’ye üye yapmak için sokağa çıktıklarını ifade eden Narlıdere CHP İlçe Başkanı Asker Güneş üye kayıt işlemleri sırasında Narlıdere CHP Kadın Kolları yönetimi, üyeleri ile birlikte stanttaki çalışmalara katılıyor. Seçimler ve ‘1000 Yeni Üye’ Kampanyası ile ilgili bir açıklama yapan Narlıdere İlçe Teşkilat Başkanı Asker Güneş, daha önceki yıllarda gerçekleşen seçimlerde aldıkları başarılı oy oranlarını hatırlatarak, CHP Narlıdere teşkilatından büyük başarı beklentilerinin farkında olduklarını ifade ederek “biz hedeflerimizi belirlerken halktan gelen gücün ve güvenin farkındalığı ile konuşuyoruz. CHP Narlıdere İlçe Teşkilatımızın düzenlediği yemekte resmen başladığımız seçim çalışmalarına şimdi sokaklarda ve vatandaşımızın yanında devam ediyoruz. % 75’lik oy hedefimize ulaşarak Türkiye birincisi ilçe olma başarımızı tekrarlayacağız. CHP bünyesine 1000 yeni üye katmayı hedeflediğimiz çalışmalar daha yeni fakat halkımızın ilgisi oldukça yoğun. Çok yakın bir zamanda hedeflerimize ulaşmayı planlıyoruz” dedi.

 

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.