Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Nilüfer Hacı Kemal Liseleri yabancı dil öğretimini dersle sınırlı tutmuyor

Nilüfer Hacı Kemal Liseleri yabancı dil öğretimini dersle sınırlı tutmuyor

Özel Nilüfer Hacı Kemal Fen ve Anadolu Liseleri, İngilizce eğitimini dersle sınırlı tutmuyor. Tea Time (çay saati) etkinliği ile yabancı dil öğretmenleri ve öğrenciler biraraya gelerek teoriği pratiğe çeviriyor.Nilüfer Hacı Kemal Liseleri...

  • Ege Postası
  • 30.09.2013 - 12:02
Özel Nilüfer Hacı Kemal Fen ve Anadolu Liseleri, İngilizce eğitimini dersle sınırlı tutmuyor. Tea Time (çay saati) etkinliği ile yabancı dil öğretmenleri ve öğrenciler biraraya gelerek teoriği pratiğe çeviriyor.

Nilüfer Hacı Kemal Liseleri İngilizce Zümre Başkanı Ercan Bayrakçı, İngilizce eğitimini geliştirecek ve öğrencilerin konuşma becerisinde aktif bir şekilde rol alacağı 'Tea Time (çay saati)' etkinliği ile yabancı dil öğretmenleri ve öğrencileri bir araya getirdiklerini söyledi.

İngilizce öğretmeni Esra Gürbüz, "Haftanın belli günlerinde gerçekleştirilen etkinliğimizde, öğrencilerimiz yabancı hocalarımız ile sabahları 20 dakika boyunca sadece belirli kalıplara ve bir kitaba bağlı kalmadan, güncel konular ve günlük yaşam hakkında çay ve kahve eşliğinde özgürce sohbet ediyor. Güne muhabbetle başlayan öğrencilerimiz, bu etkinlikten büyük keyif aldıklarını dile getiriyorlar." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.