Dolar 34,2491
%0.03
Euro 37,6255
%-0.01
Altın 2.917,750
%-0.13
Bist-100 9.127,00
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Rahime Batu mezunlarından ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı

Rahime Batu mezunlarından ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı

Malatya Rahime Batu Mezunlar Derneği(BATUDER) ile Malatya Rahime Batu Koleji Mezunu İş Adamları Derneği (MARBİAD) tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi 170 aileye Ramazan Bayramı öncesi gıda paketi dağıtıldı.    BATUDER Başkanı...

  • Ege Postası
  • 06.08.2013 - 15:27
Malatya Rahime Batu Mezunlar Derneği(BATUDER) ile Malatya Rahime Batu Koleji Mezunu İş Adamları Derneği (MARBİAD) tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi 170 aileye Ramazan Bayramı öncesi gıda paketi dağıtıldı.

    BATUDER Başkanı Mehmet Mustafa Kaplan, yapılan dağıtım sırasında, gıda paketlerinin hazırlanmasına destek olan hayırseverler üyelerine teşekkür etti. Her yıl Ramazan ayında kuru gıda yardımında bulunduklarını hatırlatan Kaplan, belirli kriterlere göre tespit edilen Melekbaba, Kiltepe, Taştepe gibi mahallelerde ihtiyaç sahibi ailelere kolileri dağıttıklarını belirtti.

    Amaçlarının bu ailelere bir nebze de olsa katkı sağlamak olduğunu vurgulayan Kaplan, "İhtiyaç sahibi ailelere yardım elimizi uzatmak istedik. Bundan da büyük mutluluk duyuyoruz. Ramazan geleneği ve dinimizin esaslarından olan yardımlaşmayı her bireyin yapması lazım. İnşallah her geçen gün biraz daha artan oranda ve sayıda, bu desteklerimizi yardımlarımızı vermeye çalışacağız. Bu kolilerin hazırlanmasında bize destek olan iki derneğimizin üyelerinden Allah razı olsun." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.