Dolar 34,1352
%0.08
Euro 38,2446
%0.2
Altın 2.918,280
%0.13
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Rize Belediyesi Ramazan'da 75 binden fazla kişiyi doyuracak

Rize Belediyesi Ramazan'da 75 binden fazla kişiyi doyuracak

Rize Belediyesi, geleneksel olarak her yıl düzenlediği iftar etkinlikleri kapsamında Ramazan sonuna kadar iftar sofralarında 75 binden fazla kişiyi ağırlayacak.        Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı,...

  • Ege Postası
  • 19.07.2013 - 11:39
Rize Belediyesi, geleneksel olarak her yıl düzenlediği iftar etkinlikleri kapsamında Ramazan sonuna kadar iftar sofralarında 75 binden fazla kişiyi ağırlayacak.

        Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, belediye olarak her yıl geleneksel olarak Ramazan etkinlikleri yaptıklarını ve binlerce kişiyi iftar sofrasında buluşturduklarını söyledi. Sahildeki Kültür Park’ta yapılan Ramazan etkinliklerinde iftar yemeği için ilk on günlük gıda ihtiyacını iş adamı Ali Ekşi’nin karşıladığını ifade eden Bakırcı, "Ali Ekşi’ye böyle hayırlı bir hizmette yer aldığı için teşekkür ediyorum. Ramazan'ın kalan günlerinde iftar çadırımızdaki gıda ihtiyacının karşılanması için esnaflarımızla görüştük ve Ramazan sonuna kadar halkımızı burada ağırlayacağız. Günde ortalama 2 bin 500’den fazla kişiyi iftar çadırımızda ağırlıyoruz. Soframızda sadece ekonomik gücü yerinde olmayan insanları değil, her kesimden vatandaşı ağırlıyoruz. Ramazan sonuna kadar 75 binden fazla vatandaşımızı misafir etmeyi hedefliyoruz. Bu mübarek ayda iftar soframıza katılan, sofranın kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.