Dolar 34,1538
%0.17
Euro 38,0142
%-0.21
Altın 2.879,610
%0.16
Bist-100 9.898,00
%-0.02

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Roman Kralı Cioaba’nın yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor

Roman Kralı Cioaba’nın yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor

Romanya'da 'Romanların Kralı' olarak bilinen Florin Cioaba’nın yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Cioaba’nın doktorları, hayati tehlikenin halen devam ettiğini belirtti. Antalya’ya 13 gün önce tatile gelen ve geçirdiği rahatsızlık...

  • Ege Postası
  • 16.08.2013 - 15:05
Romanya'da 'Romanların Kralı' olarak bilinen Florin Cioaba’nın yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Cioaba’nın doktorları, hayati tehlikenin halen devam ettiğini belirtti.

Antalya’ya 13 gün önce tatile gelen ve geçirdiği rahatsızlık nedeniyle ülkesine dönme kararı alan Roman Kralı Florin Cioaba, geçtiğimiz salı dönüş yolunda kalp krizi geçirmişti. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Cioaba’nın 4 gündür yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Anjiyo yapılan ve üç damarının tıkalı olduğu belirlenen Cioaba’nın, akciğeriyle birlikte başka rahatsızlıklarının da olduğu belirtildi. Hastane yönetimi Cioaba’nın şu an için durumun stabil olduğunu ancak hayati tehlikesinin devam ettiğini açıkladı.

Öte yandan, Florin Cioaba’nın yakınlarının hastane önünde bekleyişleri devam ediyor. Doktorlardan anlık olarak bilgi alan yakınları, Cioaba’nın sağlığına kavuşması için dua ediyor. Hastanede oda kiralayan aile yakınları bir an olsun buradan ayrılmıyor, gelecek iyi haberi bekliyor. Cioaba’nın kuzeni Nihai Nedelcu, umutla beklediklerini söyledi. Cioaba’nın durumunun düzelmesi için dua ettiklerini ifade eden Nedelcu, Cioaba'yı Romanya’ya götürmek istediklerini belirtti. Romanya’dan kuzeninin durumunu öğrenmek için geldiğini belirten Nedelcu, çabalarından dolayı hem Türk hem de Romen doktorlara teşekkür etti.

        Roman Kralı Florin Cioaba 5 Ağustos’ta Antalya'ya tatile gelmiş Konyaaltı ilçesindeki bir otele yerleşmişti. Burada tatilin son 2 günü rahatsızlanan Cioaba, ülkesine dönme kararı almış ancak dönüş yolunda kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılmıştı. Cioaba’nın oğlu Dorin Cioaba da babasının durumunun ciddiyetini koruduğunu söylemişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.