Dolar 34,1338
%0.07
Euro 38,2385
%0.19
Altın 2.930,200
%0.54
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Saadet Partisi'nden Mısır darbecilerine tepki

Saadet Partisi'nden Mısır darbecilerine tepki

Saadet Partisi (SP) Bursa Osmangazi İlçe Başkanlığı üyeleri, Mısır'da üst üste katliam yapan darbecilere lanet okudu.Ulu Cami bahçesi Orhangazi Parkı'nda düzenlenen etkinlikte basın açıklaması yapılıp, atılan sloganlarla darbeciler...

  • Ege Postası
  • 15.08.2013 - 15:03
Saadet Partisi (SP) Bursa Osmangazi İlçe Başkanlığı üyeleri, Mısır'da üst üste katliam yapan darbecilere lanet okudu.

Ulu Cami bahçesi Orhangazi Parkı'nda düzenlenen etkinlikte basın açıklaması yapılıp, atılan sloganlarla darbeciler kınandı.
Mısır halkının yanında olduklarını belirten Saadet Partililer bir an önce bu katliamların durdurulmasını istedi. Basın açıklaması yapan SP Bursa Osmangazi İlçe Başkanı Gökhan Gerçek, bu kanlı saldırıları lanetlediğini belirterek, “Saadet Partisi olarak darbe yönetiminin dün sabah saatlerinde başlatmış olduğu katliamı şiddetle kınıyor, bu kanlı saldırıyı yapan katilleri ve cuntacıları içlerindeki kinlerini kusan Firavunları kınıyoruz.” dedi. Bu saldırıların hiçbir şekilde açıklanamayacağını belirten Gökhan Gerçek, bu saldırının yalnızca Mısırlılara değil, İslam ümmetine karşı yapıldığını belirtti. Türkiye başta olmak üzere tüm İslam ülkelerini bu duruma bir an önce tepki koymaya çağıran Gökhan Gerçek, hükümetin Mısır büyükelçisini geri çekmesi gerektiğini söyledi.

Partililer, attıkları sloganlarla darbecilere lanet okurken, bu duruma sessiz kalan başta Amerika olmak üzer Batılı güçlere de tepki gösterildi. Etkinlikte ayrıca İsrail’e de lanet yağdı. Partililer daha sonra sessizce dağıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.