Dolar 34,1338
%0.07
Euro 38,2385
%0.19
Altın 2.930,200
%0.54
Bist-100 10.030,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Umut’a mezar olan gecekondu yangınında ihmal iddiası

Umut’a mezar olan gecekondu yangınında ihmal iddiası

Maltepe’de çıkan yangında hayatını kaybeden 4 yaşındaki Umut Göldağ’ın cesedi otopsi işlemlerinin yapılması için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Küçük çocuğun halası bir gün önce gecekondunun sigorta kutusunda ateş çıktığını...

  • Ege Postası
  • 15.08.2013 - 14:53
Maltepe’de çıkan yangında hayatını kaybeden 4 yaşındaki Umut Göldağ’ın cesedi otopsi işlemlerinin yapılması için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Küçük çocuğun halası bir gün önce gecekondunun sigorta kutusunda ateş çıktığını ancak önlem alınmadığını öne sürdü.

Başıbüyük Mahallesi’nde gerçekleşen yangınla ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. İddialara göre yangında yaşamını yitiren küçük Umut’un alevlerden korunmak için banyoya sığındığı belirlendi. Küçük çocuk yangının büyümesi üzerine buradan kaçamayınca dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti. Olay yeri inceleme ekipleri gecekonduda bir süre inceleme yaptı. İncelemenin ardından Umut’un cesedi olay yerinden kaldırılarak cenaze aracına konuldu. Önce Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan ceset inceleme yapılması için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olay sonrası küçük çocuğun ağabeyi sinir krizleri geçirdi. Ölen çocuğun yakınları ise yangın çıkmadan bir gün önce küçük çocuğun annesi Cemile Göldağ’ın ev sahibini ateş çıkaran sigortalara karşı önlem alması için uyardığını anlattı. Savcılık duruma el koydu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.